Conform Grupului de Comunicare Strategică, cel de-al 16-lea caz este o femeie de 73 de ani din Buzău.

Cel de al 17-lea caz este un bărbat de 60 de ani din Bucureşti, acesta fiind al treilea caz înregistrat în Capitală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Vizitele au fost interzise în spitalele din România

Până acum cinci pacienţi au fost externaţi, iar în spital mai sunt 10, STAREA LOR FIIND BUNĂ

Cei zece pacienţi internaţi cu coronavirus sunt în stare bună, iar vârstnicii sunt monitorizaţi cu atenţie, aanunţat, luni, Grupul entru Comunicare Strategică. 27 de persoane sunt în carantină şi 11.198 sunt în izolare la domiciliu, iar până acum s-au înregistrat 18 dosare penale pentru ”zădărnicirea combaterii bolilor”.

”Cele 10 persoane purtătoare ale virusului COVID-19 (coronavirus) şi internate în spitale de boli infecţioase din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa şi Craiova au starea generală de sănătate bună, iar pacienţii în vârstă şi care au boli cronice sunt monitorizaţi cu atenţie. În cursul zilei de astăzi, până la această oră, nu au fost confirmate alte persoane diagnosticate pozitiv cu acest virus”, a transmis, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Un autocar cu 46 de pasageri care venea de la Rimini a intrat prin Vama Borş, fiind oprit la Oradea

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 27 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 11.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală, scăderea faţă de ultima statistică fiind datorată ieşirii din izolare a unui număr însemnat de persoane ca urmare a împlinirii a 14 zile de la luarea acestei măsuri.

Citeste si: Un nou SUSPECT de CORONAVIRUS transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si