Cremele adezive pentru proteza dentară îți pot uşura viaţa de zi cu zi. Cum te ajută când mănânci sau vorbești

Crema adezivă pentru proteza dentară este foarte eficientă în rutina zilnică, facilitând astfel modul în care mâncați anumite alimente şi felul în care veţi putea comunica cu cei din jurul dvs.

Author: Alina Raducu miercuri 24 noiembrie 2021 , 18:09

Cremele adezive pentru proteza dentară îți pot uşura viaţa de zi cu zi

Cremele adezive pentru proteza dentară îți pot uşura viaţa de zi cu zi

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Atunci când porți o proteză dentară zi de zi, sentimentul că aceasta este bine fixată în cavitatea bucală poate spori încrederea în tine. Cremele adezive pentru proteza dentară pot uşura viaţa, oferind stabilitate şi confort, astfel încât să poți râde în voie cu prietenii sau mânca alimentele care îți plac. Astfel, viața ta socială nu va fi afectată.

Cum te ajută cremele adezive pentru protezele dentare atunci când mânânci?

Odată depăşită perioada iniţială de acomodare, în care se recomandă alimentele moi şi îmbucăturile mici, vei fi nerăbdător să revii la mâncărurile tale preferate.

Cremele adezive COREGA pentru proteză formează o peliculă care ajută la prevenirea pătrunderii particulelor de mâncare între gingii şi proteză, ajutându-te astfel să te bucuri în voie de masă.

Citeste si: Ce tipuri de proteze dentare există?

Comunicarea nu va mai fi o problemă!

Cremele adezive pentru protezele dentare te ajută să ai încredere în tine, în societate, sau atunci când te apropii de cei dragi. Imediat după poziționarea protezei, probabil ți se va părea dificil să pronunţi unele cuvinte.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

O cremă adezivă pentru proteză te poate ajuta să te eliberezi de eventualele nelinişti privind mișcarea protezei în timp ce râzi sau vorbești, aşa că vei avea o grijă mai puţin.

Citeste si: Acomodarea cu proteza dentară. Ce se întâmplă în primele zile?

Cum te acomodezi mai rapid cu proteza dentară?

O cremă adezivă pentru proteză te poate ajuta să te obişnuiești mai uşor cu noua proteză şi îți poate conferi mai multă încredere de la bun început, eliberându-te de orice eventuale griji legate de căderea ei. 

Cu toate acestea, este bine să ţii minte că o cremă adezivă nu poate înlocui o proteză bine adaptată. În timp, protezele pot să nu mai fie adecvate (ca dimensiuni) şi poate fi nevoie de repararea sau înlocuirea lor. Prin urmare, dacă o proteză nu mai este fixată la fel de confortabil ca până acum, este de preferat să discuți cu medicul dentist.

În acest caz, îți recomandăm să iei legătura cu medicul dentist, pentru a putea ţine sub observaţie adaptarea protezei dentare şi a discuta cu tine orice fel de temeri. Protezele dentare bine adaptate şi confortabile te pot ajuta să abordezi viaţa cu încredere, ca şi până acum.


Abonează-te pe
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si