Cristi Geamăn, marginalizat de Faimoşi? ”S-a creat o discrepanţă între fete şi băieţi”

Cristi Geamăn a mărturisit cum s-a simţit în timpul competiţiei Exatlon, dar şi despre ”bisericuţele” care s-au format.

miercuri 07 noiembrie 2018 , 08:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cristi Geamăn a mărturisit că între fete şi băieţi există o diferenţă sesizabilă, formându-se „bisericuţe”. De asemenea, Cristi Geamăn a spus că nu i-a plăcut atitudinea lui Giani Kiriţă din timpul competiţiei.

”S-a creat o discrepanţă între fete şi băieţi. Atunci fetele cu Giani şi cu Mirel, cam asta e echipa, Yamato e retras, nu zice nimic, iar Paula şi Silviu sunt cam singuri pe acolo.

Eu personal eram cel mai bucuros că a venit Giani. M-a încurajat enorm, în primul meu traseu, apoi mi-a zis că sunt praf. Pe mine nu ma motivează acest lucru. Fiecare reacţionează în felul lui. I-am zis <<ştiu, sunt conştient, sunt în urmă>>”, a spus Cristi Geamăn.

”Nu înţeleg. Paula a fost bombă în prima zi. Unde era Giani când fetele alea se certau în baracă? Putem să facem o comparaţie între cele două sezoane”, a zis Diana Belbiţă în platoul FanArena.

”Giani e pe meritocraţie. Se vede că încearcă, dar zice de două ori şi apoi te lasă, nu mai trage de tine”, a zis Vladimir Drăghia.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de... Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de COVID. Unde s-a luat această decizie
spotmedia.ro
Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul
spotmedia.ro
Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video) Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video)
b1.ro
Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea,... Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si