Cristi Geamăn şi Ciprian Silaşi se întâlnesc prima dată după conflictul de la Exatlon: „Ne întâlnim noi în emisiune!” Ce şi-au spus cei doi adversari

Cristi Geamăn şi Ciprian Silaşi s-au certat în timp ce se aflau la Exatlon, dar în emisiune conversaţia dintre ei nu a mai fost la fel de acidă.

Author: Madalina Cotorceanu joi 08 noiembrie 2018 , 08:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Între Cristi Geamăn şi Ciprian Silaşi s-a iscat un scandal monstru în timp ce se aflau în Republica Dominicană. 
 
„Ne întâlnim noi în emisiune. De ce <<dă-i naibii>>?”, i-a spus Cristi Geamăn lui Ciprian Silaşi, în timpul competiţiei Exatlon sezon II.
 
„A fost o discuţie înainte să înceapă meciul. Din senin a început să spună că am venit cu pile aici. Eu eram a patra sau a cincea rezervă. Eu nu i-am scos porecla ”lăutarul”, nu i-am zis în niciun fel. M-a jignit. A mai folosit alte cuvinte, eu chiar m-am supărat. După meci am avut am zis că îmi pare rău că am reacţionat aşa. Nu am întors obrazul, pentru că am răspuns. O să-l ignor. Am avut o discuţie cu toţi acasă despre Alin, ca o fetiţă se comporta. Chiar îmi scăpase şi îî zisesem ”eşti ca o fată”, când se închideau camerele, venea să zică ”băi, îmi cer scuze, nu e aşa”.
Eram supăraţi că de ce nu vine când e emisiunea. Ciprian mai mult vorbeşte când sunt camerele închise. E un manipulator”,
a spus Cristi Geamăn după ce s-a întors în ţară.
 
Acum amândoi se află în România şi s-au întâlnit pe canapea în emisiunea FanArena şi, deşi cântăreţul a spus că vedeta Kanal D ar fi vorbit urât la adresa lui şi a celorlaltor Războinici, cei doi au terminat discuţia pe un ton amical.
 
„Tu ne-ai făcut handicapaţi şi retardaţi”, l-a acuzat Ciprian Silaşi pe Cristi Geamăn. 
 
„Eu am spus cuvintele astea?”, a întrebat coregraful mirat de ceea ce auzea. 
 
Ciprian Silaşi spune că toată lumea l-a auzit pe Faimos vorbind urât şi că, atunci când Ana Otvoş şi Iulian se vor întoarce în România din competiţia din Republica Donminicană vor confirma spusele lui. 
 
„Tot timpul ne făceai handicapaţi şi retardaţi”, a continuat cântăreţul să afirme. 
 
„Eu nu folosesc astfel de cuvinte”, s-a apărat vedeta. 
 
Întrebat dacă s-a bucurat atunci când a văzut la televizor că Silaşi a pierdut duelul, Cristi Geamăn a dat un răspuns care i-a luat pe toţi prin surprindere. Nu ai fi ghicit niciodată că între ei au existat conflicte, mai ales că a recunoscut că l-a încercat un sentiment de invidie când a văzut cât de îndrăgit era de restul Războinicilor. 
 
M-am uitat la duel şi chiar m-am emoţionat şi am zis „Uite, oamenii ăştia chiar ţin la el” şi mi-aş fi dorit să fie aşa şi la mine. Eu când am plecat, Faimoşii mai aveau puţin şi aplaudau”, 
 
„E păcat că unul ca şi Cristi, care era mai bun, a fost eliminat pentru că nu era plăcut”, a spus Silaşi lăsând deoparte conflictul dintre el şi adversar. 
 
Autor: Maria Burghelea 
 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si