Cristian Țânțăreanu, dezvăluiri despre averea familiei și petrecerile faraonice, aseară, în cadrul interviului de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cristian Țânțăreanu a oferit aseară, în cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai” o serie de dezvăluiri impresionante despre averea familiei, petrecerile fastuoase pe care le-a organizat la faimoasa reședința din Corbeanca, motivele care au stat la baza dorinței de înavuțire, dar și detalii despre copilărie și viața de familie, dincolo de imaginea creată în peisajul mediatic.

Author: Georgiana Balaban miercuri 02 iunie 2021 , 13:07

Cristian Țânțăreanu la 40 de întrebări cu denise rifai
„40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Excentricul milionar a dezvăluit aseară care au fost atributele care au stat la baza dorinței de a se îmbogăți și ce înseamnă averea, de fapt, pentru Cristian Țânțăreanu.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență cu Știrile Kanal D de la ora 12:00

“Pentru mine, banii nu au nicio importantă, dar îmi place performanța (…) Toată treaba a fost o întâmplare; întâmplător am ajuns în Corbeanca, întâmplător am cumpărat terenuri pentru a face ferme de vaci, o poveste întreagă…”, a spus acesta.

Citeste si: Raluca Bădulescu, dezvăluiri surprinzătoare, în această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cristian Țânțăreanu la 40 de întrebări cu denise rifai
Cristian Tânțăreanu la 40 de întrebări cu Denise Rifai.[Sursa foto: Captură KANAL D]

„40 de întrebări cu Denise Rifai”

Omul de afaceri este cunoscut publicului și pentru petrecerile faraonice de la Paradisul Verde, zile întregi de distracție, veselie și răsfăț la care participau sute de invitați. Numele său a figurat de foarte multe ori în topuri, la categoria celor mai buni oameni de afaceri, presa a scris că din cauza problemelor pe care le-a avut cu ANAF, mare parte din avere a fost trecută pe numele copiilor, neștiindu-se foarte multe lucruri despre sumele pe care le are în conturi.

Cristian Țânțăreanu a dezvăluit aseară, în cadrul interviului, la cât se ridică averea familiei sale.

Citeste si: “Regina Regească”,  dezbrăcată de toate secretele! Raluca Bădulescu va face dezvăluiri surprinzătoare, marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cristian Țânțăreanu la 40 de întrebări cu denise rifai
Cristian Țânțăreanu la 40 de întrebări cu Denise Rifai.[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Eu pot să spun despre averea familiei. Cred eu că 20-30 milioane de Euro… Nu am fost niciodată printre cei mai bogați, era o aiureală când spuneam 70 de milioane. Nici vorbă. Dar mie îmi ajunge treaba asta”, a povestit Cristian Țânțăreanu.

Citeste si: Cristian Țânțăreanu, dezvăluiri despre averea familiei și petrecerile faraonice, aseară, în cadrul interviului de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Kanal D si Radio Impuls, premiate la Gala “Brand Excellence Hall of Fame Awards 2021”

Cristian Țânțăreanu la 40 de întrebări cu denise rifai
Emisiuni Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si