Cristina Nedelcu de la Exatlon, surpriză de proporții de ziua ei

Cristina Nedelcu, fosta concurentă de la Exatlon, a avut parte de o surpriză de proporții.

Author: E. V. marți 05 martie 2019 , 18:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Simpatica brunetă a împlinit de curând 32 de ani, iar prietenii nu au uitat să o sărbătorească așa cum se cuvine.

La ceas de seară, fix când Cristina împlinea frumoasa vârstă, a primit vizita unei prietene care i-a adus un tort și i-a cântat "La mulți ani". 

Surprinsă de vizita prietenei, Cristina a sărit în sus de bucurie când a văzut ce o așteaptă și a uitat de faptul că era în pijamele.

Cine este Cristina Nedelcu 

Cristina Nedelscu are o carieră, ca gimnastă, care ar putea umple o carte. În 2008, la Campionatele Mondiale desfăşurate la Ulm (Germania), câştigă medalia de aur, cu echipa, şi argint la proba individuală de gimnastică aerobica. În 2009, la campionatele Europene desfăşurate la Liberec, în Cehia, câştigă aurul la proba de cuplu.

Tot aur aducea României şi în 2010, cu echipa, la Campionatele Mondiale desfăşurate în Franţa (Clermont-Ferrand).

Are la activ şase titluri de campioană naţională la gimnastică aerobică. Sunt doar câteva exemple dintr-o istorie plină de reuşite, muncă asiduă, determinare.

De altfel, Cristina Nedelcu este cunoscută pentru show-ul pe care îl oferea la fiecare demonstraţie de gimnastică aerobica, programele ei fiind, de cele mai multe ori, de natură să îi lase pe spectatori cu gură căscată. Mai mult decât atât, în imaginile cu ea se poate observă că frumoasă Faimoasă Cristina Nedelcu făcea o risipă uriaşă de energie când se află pe planşă şi că mobilitatea ei este fantastică.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si