Cristina avea numai 25 de ani și se pregătea să se întoarcă în România. Ea dorea să pună capăt relației cu Rosario, soțul ei italian. Exista chiar și un ordin de protecție împotriva bărbatului.

Un vecin a apelat serviciul de urgență când a auzit țipetele Cristinei. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, iar atunci când au intrat în casă, bărbatul italian a înjunghiat-o de mai multe ori pe soția lui.

Bărbatul a fost omorât pe loc

Bărbatul a aruncat spre oamenii legii o petardă și a strigat către ei să îl împuște. Unul dintre agenți a tras spre bărbat două focuri, omorându-l pe loc.

Citeste si: VIDEO| Femeia incendiată a fost identificată

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic să-i salveze viața Cristinei.

Sora Cristinei, apel pe Facebook

Sora Cristinei a cerut ajutor pe Facebook pentru a o putea aduce pe tânără și pe copilul ei în țară.

Citeste si: VIDEO- Asasinat ca în filmele cu mafioți: Cadavrul carbonizat al unei tinere, descoperit pe un câmp din Giurgiu

”Bună ziua, oameni buni! Avem nevoie urgent de ajutorul dumneavoastră pentru a o aduce în țară pe Cristina sora mea din Germania având 25 de ani și un copil de 1 an si 8 luni. Aseară a fost înjunghiată și ucisă de către soțul ei. Băiețelul ei a rămas singur în Germania! Care are posibilitatea, vă rog din suflet, ajutați-o să ajungă în țară, vă rog din tot sufletul meu!”, scrie sora Cristinei pe Facebook.

Citeste si: VIDEO- Crimă la Timișoara: Un tânăr de 16 ani a ucis o femeie în plină stradă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si