Mihaela și Cristina locuiesc în aceeași cameră de hotel, însă de la o vreme nu se mai înțeleg și-și adresează una alteia reproșuri.

Mihaela a izbucnit în lacrimi după discuția cu Cristina

”E ca și cum te-ar certa sora mai mare constant și ea se gândește că tot lasă de la ea. Cât să mai lase? Faza cu deodorantul a fost absurdă.”, 

a spus Alexandru, potrivit kanald.ro.

Mihaela i-a spus Cristinei că ronțăie ca un șobolan.

Citește și: Noi momente tensionate în cuplul Radu-Cristina. Laurențiu a reușit să o facă să zâmbească pe concurentă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Am zis că așa face șoricelul. Pentru că așa te alintă susținătorii. Așa au scris la mine, pentru că și în emisiune te văd tot timpul mâncând. Tu când vezi ceva, rămâi în filmul ală și nu te mai scoate nimeni.”,  a spus Mihaela.

Noi momente tensionate în cuplul Radu-Cristina

După ce au lămurit situația cu întrebările, ce n-a fost deloc pe placul lui Radu, cei doi au un nou conflict.

Cristina ar fi adăugat puțin volum buzelor sale, lucru ce n-a fost apreciat de Radu, însă Cristina și-a schimbat starea în momentul în care Laurențiu a complimentat-o.

Citește și: Bianca Comănici a impresionat-o pe Andreea Mantea! Prezentatoarea „Culisele Iubirii” i-a făcut un cadou inedit: „O iubesc! E un om de nota 1000”

Fetele au remarcat acest lucru și i-au spus lui Radu că aceasta este foarte zâmbăreață după remarca făcută de Laurențiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si