După ce au lămurit situația cu întrebările, ce n-a fost deloc pe placul lui Radu, cei doi au un nou conflict.

Radu și Cristina, noi gelozii în cuplu

Cristina ar fi adăugat puțin volum buzelor sale, lucru ce n-a fost apreciat de Radu, însă Cristina și-a schimbat starea în momentul în care Laurențiu a complimentat-o.

Citește și: Bianca Comănici a impresionat-o pe Andreea Mantea! Prezentatoarea „Culisele Iubirii” i-a făcut un cadou inedit: „O iubesc! E un om de nota 1000”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fetele au remarcat acest lucru și i-au spus lui Radu că aceasta este foarte zâmbăreață după remarca făcută de Laurențiu.

Cristina a izbucnit în lacrimi

”Nu prea văd o diferența cum era și cum e acum! Ideea e că eu i-am spus Cristinei că eu nu sunt de acord cu operațiile, intervențiile chirurgicale și i-am zis că nici din partea ei nu e ok să își facă alte intervenții pentru că mie îmi place așa de ea!”,  a spus Radu, potrivit kanald.ro.

Citește și: Patricia l-a prins pe Marinel: „Vine fosta ta iubită, este adevărat?” Bianca și Alex au parte de prima lor întâlnire. Urmăriți totul într-o nouă ediție „Casa Iubirii”, sâmbătă, 4 martie, la Kanal D

În urma discuției, Cristina a izbucnit în lacrimi. Andreea Mantea a întrebat-o ce se întâmplă, iar concurenta a mărturisit că și-a adus aminte de familia sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si