Halep a contestat în luna februarie a acestui an titlul executoriu emis de ANAF, iar acum s-a judecat în primă instanță. Conform Ziua de Constanța, ANAF face apel în următoarele zece zile.

ANAF îi va restitui Simonei Halep suma de 178.364 lei 

Decizia Judecătoriei Constanța a fost următoarea: "Dispune întoarcerea executării silite pentru suma totală de 178.364 lei, sens în care obligă intimata (nr.

Finanțele Publice) la restituirea către contestatoare (nr Simona Halep) a sumei totale de 178.364 lei executate în mod nelegal, precum și la plata dobânzii aferente sumei totale de 178.364 lei, calculate conform art. 174 alin. (5) C. proc. fiscală de la data achitării fiecărei sume componente a sumei de restituit – 58.491 lei reprezentând contribuția de asigurări sociale de sănătate și 119.873 lei reprezentând impozit pe venit aferent declarației unice – și până la data restituirii integrale", a hotărât Judecătoria Constanța, conform presei locale.

Citeste si: Fiica lui Ion Țiriac a pozat pe terasa apartamentului de lux din Miami în care locuiește! Ioana stă într-un complex rezidențial aflat pe malul Oceanului Atlantic! FOTO

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Halep rămâne pe locul 2 în clasamentul WTA. Irina Bara a urcat 26 de poziţii, până pe locul 116.

Deși a pierdut atât în turneul French Open, cât și la Australian Open, Halep a reușit să își mențină poziția 2 în clasamentul WTA. 

Sezonul de tenis din circuitul WTA este practic încheiat după terminarea turneului de la Roland Garros. A fost un an special pentru toate jucătoarele din România, 10 dintre ele au participat la puținele turnee programate de după pandemia de coronavirus, iar

pentru unele dintre ele această perioadă a fost una fastă.

Simona Halep a reușit să câștige trei titluri în anul 2020, primul la Dubai înainte de pauză, apoi a câștigat la Praga și la Roma înainte de Roland Garros. A participat și la Australian Open unde a ajuns în semifinale. Astfel, Simona Halep a rămas pe locul 2 în clasamentul WTA.

Sursa: DigiSport


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si