Cum a reacționat Elena Gheorghe, după ce fratele ei, Costin, a citit scrisoarea și a izbucnit în plâns la Exatlon

Au fost momente foarte emoționante în familie lui Costin Gheorghe! Uite cum a reacționat Elena Gheorghe, după ce a văzut că fratele ei a izbucnit în plâns.

Author: E. V. luni 08 aprilie 2019 , 20:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În urmă cu o zi, Faimoșii au primit un cadou superb: scrisori de la cei dragi. Costin Gheorghe a izbucnit în lacrimi, după ce a citit rândurile primite de la sora lui, Elena Gheorghe. Uite cum a reacționat artista, după ce Costin a citit rândurile.

Citeste si: Schimb dur de replici între Alex Stoica, Mihaela Popescu și tatăl Războinicei: ”Tu nu ai demonstrat...”

”Sper să nu-mi șterg tot machiajul, dar nu de alta, dar sunt la un videoclip și mai avem de filmat. Mi-e dor de el, după trei luni în care l-am văzut la televizor, nu i-am auzit vocea, și atunci când aveam atâtea întrebări să-i pun. Nu am stat atât de departe de Costin, dar e clar că dorul își spune cuvântul, suntem frați, sângele apă nu se face.

Citeste si: Alex Stoica, primele reacții după ce a fost eliminat de la Exatlon! S-a confruntat la TV cu Războinica Mihaela: ”Nu suportam văicărelile excesive”

Îmi doresc să vină, cât mai târziu, să își demonstreze că e bărbat, independent. Costin nu e pe atât de sensibil pe cât am văzut că e la Exatlon. Cred că îi e foarte dor de familie. Îi e greu să facă față singur acolo. L-au ajuns emoțiile și l-au năbădit lacrimile”, a spus Elena Gheorghe cu ochii înlăcrimați.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si