Cum arată Ana Georgescu, după operaţie. Fosta concurentă de la Exatlon radiază de fericire

Faimoasa Ana Georgescu nu a rezistat până la final în cel de-al doilea sezon al show-ului Exatlon, iar accidentarea a făcut-o să abandoneze lupta.

E. V., joi 06 decembrie 2018 , 18:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În luna noiembrie a acestui an, Ana a ajuns pe masa medicilor, ca urmare a numeroaselor probleme de sănătate pe care le-a invocat adesea în cadrul emisiunii concurs.

Ana Georgescu a suportat o operaţie cât se poate de dificilă, la genunchi. Din fericire pentru fosta concurentă de la Exatlon, totul a decurs de minune, iar acum radiază de bucurie. Ba mai mult, Ana pare că şi-a schimbat culoarea părului.

Este una dintre fostele Faimoase

Ana Georgescu este una dintre Faimoasele de la Exatlon care, de-a lungul show-ului s-a făcut remarcată şi prin faptul că zâmbea în momentele dificile, atrăgându-şi simpatia publicului cu optimisul care o caracterizează. Ana Georgescu s-a retras de la Exatlon din cauza unei accidentări la genunchi

Ana Georgescu şi-a început cariera de sportivă de performanţă în gimnastica ritmică, la vârsta de trei ani. A făcut parte din Echipa Naţională a României de Juniori, câştigând peste 40 de medalii de aur şi alte peste 30 de argint şi bronz, atât internaţionale, cât şi naţionale.

sursa foto: Captura Facebook 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si