Haos într-un restaurant din Țara Galilor. Inspectorii sanitari s-au îngrozit când au văzut ce „comori” ascunde localul care a ajuns să fie invadat de șobolani.

Este vorba despre restaurantul Lilo Grill, care a fost declarat cel mai murdar local pe care inspectorii din Consiliul Cardiff l-au analizat în ultimii 15 ani.

Citește și: VIDEO- Preparate fără aditivi, temă pentru studenții din Iași

În restaurant au fost descoperite excremente de șobolani

Restaurantul are cele mai proaste condiții. În plus, mai are ceva, și anume, un focar de infecție de toată „frumusețea”. Au fost găsite inclusiv excremente de șobolani.

Inspectorii au mai spus că urina rozătoarelor „curgea pe pereții din depozitul de produse uscate”, iar carnea care fusese lăsată la decongelare a fost târâtă pe podea, informează Sky News.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un campion mondial la box este jefuit de ceasul de 80.000 de euro cu diamante

Judecătorul care s-a ocupat de cazul incredibil a spus că proprietarii localului voiau doar câștiguri mari din afacerea lor, fără să le pese de sănătatea clienților.

„Inspectorii au descoperit că anumite echipamente, precum termometrele și sondele de temperatură, necesare pentru testarea alimentelor, lipseau sau erau stricate.

Alimentele erau depozitate în condiții impropii pentru a fi consumate, nu exista un program pentru curățarea echipamentelor și nici un regim de combatere a dăunătorilor.

Citește și: VIDEO- Un rus a distrus un Lamborghini Urus de 250.000 de euro. Este incredibil motivul pentru care a recurs la un astfel de gest

Cei responsabili de gestionarea restaurantului erau interesați doar de comerț"

, a spus judecătorul, potrivit  walesonline.co.uk

Nu e prima dată când proprietarii restaurantului se confruntă cu autoritățile. În trecut, ei au primit mai multe amenzi și au fost condamnați pentru unele infracțiuni, însă aceștia nu au renunțat la afacere și au continuat să-i servească pe clienți cu produse depozitate în condiții mizere.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si