Cum arată copiii lui Jackie Chan. Actorul are un băiat și o fată

Jackie Chan, marele actor în vârstă de 67 de ani, pe lângă cariera sa vastă din lumea filmului și a luptelor, are și doi copii. Cine sunt aceștia și cum arată, vezi mai jos.

Author: Andreea Bolocan miercuri 07 aprilie 2021 , 11:10

copiii lui jackie chan etta ng
Etta Ng, fiica lui Jackie Chan (stânga) și soția sa[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Jackie Chan este un actor, coregraf de lupte, comediant, regizor, producător, expert al artelor marțiale, scenarist, antreprenor, cântăreț și cascador originar din Hong Kong.

În filmele sale, este cunoscut pentru stilul acrobatic de luptă, sincronizarea sa comică, folosirea armelor improvizate și cascadoriile sale inovative. Jackie Chan este actor din anii 1960 și a apărut în peste 100 de filme.

Viața bate filmul, în viața sa personală, Jackie Chan are de luptat și cu proprii copii care îi dau mari bătăi de cap. Cei doi copii ai săi au luat-o pe drumuri diferite și nu au vrut să aibă de a face cu o carieră în lumea filmului sau a luptelor, așa cum a făcut-o tatăl lor.

Citeste si: Doliu pe scena actorilor. Un celebru actor s-a stins din viață

Cine sunt cei doi copii ai lui Jackie Chan

Jackie Chan s-a căsătorit în anul 1982 cu actriţa Lin Feng-jiao cu care un copil, Jaycee Chan, care s-a născut la data de 3 decembrie 1982 și acum are vârsta de 38 de ani.

Jaycee Chan[Sursa foto: Instagram]

Cel de-al doilea copil, este o fată nelegitimă, făcută cu una din amantele sale, pe nume Etta Ng Chok Lam.  Fata are acum vârsta de 21 ani, iar mama ei este actrița Elaine Ng Yi-Lei. De aici și problemele. Culmea, cele mai mari sunt cu băiatul legitim.

Etta Ng s-a căsătorit în anul 2019 tot cu o fată, lucru care l-a șocat atât pe tatăl său, cât și întreaga lume. Cel mai șocant lucru este faptul că cele două locuiesc sub un pod.

Etta și soția sa[Sursa foto: Instagram]

Jaycee Chan este dependent de droguri. El a fost arestat în decembrie 2014 în Beijing pentru consum şi posesie de droguri, în cea mai mare acţiune antidrog desfăşurată în ultimele două decenii în China. Chan junior a fost acuzat de trafic de droguri. În 2015 tânărul a fost condamnat la șase luni de închisoare.

Citeste si: Doliu la Hollywood. A murit marea actriță Jessica Walter

Fiica e renegată, fiul pierde dreptul la avere

Însă, dacă relația lui Chan cu fiica sa scârțâie, nici cea cu fiul nu este strălucită. Cascadorul a șocat planeta când a hotărât ca fiul său, Jaycee Chan, să fie scos din testament, astfel încât să piardă dreptul la averea în valoare de 130 de milioane de dolari. Actorul și-a argumentat acțiunea susținând că fiul său este capabil să își câștige singur existența, așa că averea agonisită se va duce către diferite organizații de caritate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si