Cum arată prima casă în care a stat Elena Udrea în Costa Rica! Ea şi Alina Bica au locuit împreună în vila luxoasă a unui român

Elena Udrea şi Alina Bica au cerut statut de refugiat politic în Costa Rica la începutul acestui an, la scurt timp după ce blonda a ajuns în respectiva ţară.

Webeditor: Mihai Dragan Author: C.L. duminică 07 octombrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate miercurea trecută pe stradă în San Jose, capitala Costa Ricăi. De atunci, au apărut multe informaţii despre viaţa lor în acea ţară, despre locurile unde au stat şi ce au făcut până în ziua reţinerii lor.

Conform informaţiilor oferite de reprezentantul Interpol Costa Rica, Elena Udrea au ajuns în Costa Rica ajutate de un român, un om de afaceri cu cetăţenie costaricană.

O investigaţie Rise Project din urma cu câteva luni arată că românul care le-a ajutat pe cele două fugare este Mihai Rădulescu, un afacerist care a avut şi el probleme cu legea în România, care acum este stabilit în Costa Rica.

De altfel, cele două ar fi stat initial chiar în vila acestui român, o casă impunătoare dintr-un cartier rezidenâial. Informaţia a fost confirmată şi de un alt român, Cornel Tăbăcaru, un bogătaş stabilit şi el în Costa Rica.

Tăbăcaru a precizat, într-o emisiune tv că Elena Udrea şi Alina Bica ar fi locuit o perioadă împreună, în aceeaşi casă, însă la un moment dat s-ar fi certat şi au hotărât să se mute în locuinţe diferite.

Presa costaricană a afirmat că în ultimele luni cele două romance ar fi schimbat mai multe case, iar acum locuiau aproape una de celalată, într-un bloc modern dintr-o zonă extrem de scumpă a capitalei.

sursa foto: Rise Project


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si