De la bocanci și teniși și până la pantaloni și bluze cu paiete sau broderii delicate, există o serie de articole extravagante care pot fi integrate cu ușurință într-un outfit obișnuit. Iată câteva recomandări pentru a-ți aduce accesoriile strălucitoare în ținute streetwear:

Rochii înflorate oricând și oriunde

Lungi, midi sau scurte, rochiile cu imprimeu floral sunt un must have, cât timp temperaturile îți mai permit să le porți în deplin confort.

Le poți purta cu balerini, cu sandale, dar și cu ghete sau chiar o pereche de Vans, pentru un look mai proaspăt și mai tineresc. Dacă au bretele subțiri, asortează-le cu un cardigan sau un sacou și poartă-le inclusiv la birou. Dacă sunt transparente sau cu șliț, le poți asocia cu o pereche de colanți sau pantaloni scurți pentru ciclism. Se potrivesc de minune la o întâlnire romantică, dar și la o ieșire cu prietenii. Accesorizează-le cu pălării cu boruri largi, cu poșete supradimensionate împletite și cu cercei statement, colorați. Cu siguranță, vei arăta senzațional.

Fuste și pantaloni cu paiete, ștrasuri sau sclipici

Dacă ți-ai petrecut cel puțin trei zile la un festival, e imposibil să nu fi purtat deja o ținută strălucitoare. Deși par pretențioase, astfel de articole vestimentare pot fi adaptate cu ușurință la purtarea zilnică. O pereche de pantaloni cu paiete va arăta grozav atât cu o cămașă albă, cât și în combinație cu un hanorac și o sapca New Era. Fusta

scurtă sau ¾ cu glitter poate constitui oricând baza unei ținute pentru club, dar poate fi purtată și în contexte mai formale, dacă o asociezi, de exemplu, când vremea se mai răcorește, cu un pulover cu torsade. Nu îți limita imaginația, chiar dacă e greu să scoți din contextul glam un astfel de articol.

Citeste si: Care este profilul tău olfactiv? Află cum să alegi un parfum semnătură, care să te reprezinte pe deplin

Ochelari de soare cu forme și culori inedite

Desigur, ochelarii în formă de flori te duc cu gândul la Woodstock sau măcar Coachella. Cei în nuanțe neon pot fi văzuți adesea la petrecerile pop dance, asortați cu ținute desprinse, parcă, din serialul Euphoria. Iar cei înguști, cu formă alungită, par desprinși de pe o scenă rave. Avem o veste bună pentru tine: oricare dintre aceste perechi de ochelari poate fi purtată și între două festivaluri. Integrează-i în ținute de plajă, asociază-i cu o eșarfă cu imprimeu baroc purtată pe cap, scoate un costum sobru din anonimat cu ei. Ai atât de multe posibilități, încât tot ce trebuie să faci este să îți permiți mici experimente și să te distrezi probându-i cu ținute diverse.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cum citim corect etichetele hainelor

Cizme de cauciuc

Știm cu toții despre ”blestemul” Electric Castle și despre ploile torențiale care au determinat participanții să se aprovizioneze cu umbrele, cizme de cauciuc și pelerine de ploaie. În acest an, precipitațiile s-au făcut simțite din plin și la Summerwell. Dar, cizmele și pelerinele pot fi purtate pe întreaga durată a anotimpului ploios, nu doar la festivaluri.

Asortează-le cu rochii sau fuste scurte, cu pantaloni culotte, cu pantaloni scurți cu talie înaltă și croială de costum sau biker și cu cămăși masculine, crop tops, pulovere supradimensionate. Te vei bucura din plin de confort în perioada septembrie- noiembrie și vei avea un aspect proaspăt și tineresc.

Citeste si: Hainele de nuntă se închiriază

Accesorii de păr

De la coronițe cu flori la agrafe cu perle sau ștrasuri, ținutele de festival se fac remarcate prin abundența accesoriilor pentru păr. Chiar dacă nu optezi pentru aceleași coafuri rebele pe care le-ai purtat la festival, îți poți accesoriza podoaba capilară aranjată în bucle cuminți sau părul drept cu astfel de ornamente. Renunță la cercei și coliere când porți astfel de accesorii, pentru a nu supraaglomera vizual ținuta, dar completează-ți lookul cu inele și brățări care se potrivesc.

Chiar dacă sezonul festivalurilor e pe sfârșite, articolele vestimentare și accesoriile șic îți pot colora, în continuare, ținutele de zi cu zi. Dă frâu liber imaginației și bucură-te din plin de investițiile pe care le-ai făcut pentru a arăta impecabil la petreceri și concerte.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si