Cum să afli ce ai fost în viața anterioară în funcție de amintiri

Cred că oricine a avut vreodată în viață sentimentul ciudat cum că ar mai fi trăit înainte o anumită întâmplare din viață. Sau, poate oricine a auzit vreo poveste uimitoare referitoare la oameni care și-au recuperat amintirile dintr-o experiență anterioară. Astfel, probabil că v-ați întrebat și despre ideea renașterii și despre cum ați putea afla despre a voastră.

Author: Andreea Bolocan marți 03 noiembrie 2020 , 15:44

Cum să afli ce ai fost în viața anterioară în funcție de amintiri
Cum să afli ce ai fost în viața anterioară în funcție de amintiri[Sursa foto: https://momonaspiritualjourney.com/past-life-reading/]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Conceptul de viață anterioară și memorie celulară există de cel puțin 3.000 de ani. Această perioadă este una destul de mare pentru a ne oferi motive întemeiate să credem în acest lucru. Află cum poți investiga istoria sufletului tău într-un mod temeinic și care te poate ajuta să faci distincția între memorie și simpla imaginație.

Dacă îți dorești să înțelegi viața anterioară și să afli dacă ai avut una (sau chiar dacă ai avut mai multe), mai întâi trebuie să te documentezi despre conceptul de memorie celulară. În acest ghid, vom explora natura acestui tip special de memorie. De asemenea, vom lua în considerare semnele cheie fizice, mentale și emoționale pe care le-ai avut în viața anterioară.

Ce este viața celulară?

Pe scurt, teoria memoriei celulare sugerează că nu numai creierul este capabil să stocheze și să amintească experiențe. Mai degrabă, corpul în sine poate păstra amintiri. Aceste amintiri pot avea o puternică influență subconștientă asupra dorințelor, nevoilor și răspunsurilor noastre la lucrurile din lumea noastră. Experții care studiază viețile trecute cred adesea că memoria noastră celulară stochează date despre sinele nostru anterior. De aceea, trebuie să adoptăm o abordare diferită pentru a accesa aceste informații. Doar prin simpla ședere și reflectare este puțin probabil să accesăm memoria noastră celulară, însă există și alte metode care ne pot ajuta.

8 semne ale unei ”vieți trecute”

Când ne gândim la vieți anterioare, s-ar putea să ne imaginăm un declin dramatic al vieții trecute în care vorbim brusc cu un accent nou sau ne regăsim cu o altă abilitate. În realitate, majoritatea poveștilor din viețile trecute se desfășoară într-un mod mai subtil (dar totuși palpitant).

Următoarele opt semne ale experienței vieții trecute vă pot ajuta să înțelegeți istoria sufletului vostru. Acestea vă pot oferi o nouă perspectivă despre cine sunteți și ce doriți de la lume. Când ne vom uita la fiecare semn, vom lua în considerare modul în care puteți promova descoperirea mai multor amintiri din viețile voastre trecute.

Așadar, continuați să citiți pentru a descoperi modul în care teoria memoriei celulare ar putea apărea în lumea fizică:

1. Deja Vu

Deja vu este acel sentiment ciudat, brusc, pe care îl primești atunci când ești lovit de un sentiment pe care l-ai făcut, auzit sau ai simțit ceva înainte. Poate fi provocat de orice, de la chipul unei persoane până la miros, gust sau vizitarea unui loc nou pe care nu-ți amintești că l-ai vizitat în această viață. De fiecare dată când aveți acest sentiment, este un indiciu al tipului de viață trecută pe care l-ați trăit.

Sentimentul de deja vu poate fi profund frustrant, deoarece este adesea trecător și prea vag pentru a vă oferi informații concrete. Mai mult, fenomenul deja vu este uneori doar cauzat de amintirea unui film. Sau, este declanșat de o similitudine pe care circumstanțele voastre actuale o au cu un lucru uitat din copilărie. Cu toate acestea, dacă petreceți mai mult timp în jurul factorului declanșator, s-ar putea să vă treziți treptat începând să dezgropați din ce în ce mai multe amintiri ale unei vieți trecute. Așadar, rămâneți deschis la ceea ce deja vu încearcă să vă spună.

2. Amintiri neobișnuite

Unul dintre cele mai frecvente semne ale vieților trecute sunt amintirile neobișnuite. Acestea pot apărea oricând și pot fi mai detaliate decât cele asociate sentimentului de deja vu. De exemplu, s-ar putea să observați că există ceva neobișnuit la aceste amintiri atunci când le comparați cu amintirile altora și constatați că nu există suprapuneri. Acest lucru este deosebit de obișnuit cu lucrurile despre care ați putea crede că s-au întâmplat când erați tânăr, dar despre care familia voastră vă poate garanta că nu au avut loc niciodată.

Desigur, există întotdeauna potențialul ca acest lucru să se rezume pur și simplu la memoria defectă. Sau, chiar și pentru un vis pe care l-ați avut în copilărie și apoi se întâmplă să fie real. Pentru a spune dacă sunt amintiri reale ale vieților anterioare, căutați lucruri pe care le puteți verifica în realitate, dar despre care nu ați fi putut ști (cum ar fi repere specifice, oameni sau detalii fine ale unui loc). Acest proces vă va oferi o modalitate de a face diferența între realitate și fantezie.

3. Vise și coșmaruri

Experiențele de declin a vieții trecute apar adesea în somn, manifestându-se în vise reale sau coșmaruri care rămân cu tine mult timp după ce te-ai trezit. În cazul coșmarurilor, este posibil să vă amintiți uneori traumele trăite în viețile voastre trecute. De exemplu, lucruri care au fost dificil de trăit și care încă necesită procesare ulterioară. Între timp, s-ar putea să visezi în mod repetat o persoană pe care nu ai întâlnit-o niciodată, care ar putea fi o figură importantă care este moartă de multă vreme.

La fel ca în cazul amintirilor aparent semnificative, este important să căutați mici detalii care să pară banale și să dețină totuși cheia înțelegerii vieții pe care o trăiți. În special, căutați semne despre locul în care ați fi putut locui și încercați să notați tot ce vă amintiți când vă treziți. Cu un pic de cercetare, puteți începe să vă restrângeți viața trecută la o anumită țară, oraș sau ocupație.

Citeste si: Horoscop 4 noiembrie 2020. Zodia care îşi schimbă destinul

Citeste si: VIDEO- Varza, o legumă plină de beneficii pentru sănătate

4. Frici și fobii

Când vă gândiți cum să vă amintiți trăirile din viața trecută, este posibil ca mintea voastră să nu treacă imediat la ideea de fobii. Oricum, aceste temeri și frici aparente pot fi de fapt legături cu experiențe vechi din viețile anterioare, așa că luați-le în considerare. Unele fobii sunt extrem de comune și, prin urmare, sunt mai puțin probabil să fie legate de viețile trecute. Exemple de astfel de frici ar fi: frica de înălțimi, proceduri medicale, șerpi, rechini și păianjeni. Toate acestea se referă la dorința de bază de a supraviețui.

5. Pasiunile

Într-un caz mai bun, este important să fii conștient de faptul că viețile din trecut pot duce la experiențe pozitive și satisfăcătoare (nu doar temeri, coșmaruri și amintiri confuze). Astfel, unul dintre cele mai bune semne ale unei conexiuni în viața trecută este o pasiune puternică, de neclintit, care vă modelează cine sunteți. Aici, nu ne gândim pur și simplu la lucruri pe care vă place să le faceți în timpul liber. Mai degrabă, accentul este pus pe pasiuni cărora nu le puteți rezista și care vă sunt la fel de necesare ca și oxigenul.

Există nenumărate exemple despre modul în care s-ar putea manifesta aceste tipuri de pasiuni, dar sunt deseori creative. Deci, dacă nu poți trăi fără muzică, nu poți petrece o zi fără să scrii sau economisești mereu pentru consumabile noi pentru pictură, este posibil să fi avut o ocupație asociată în viața ta trecută. Și cu astfel de activități creative, s-ar putea să vedeți aspecte din viețile voastre trecute care pot apărea în munca voastră, dacă lăsați creativitatea să curgă liber.

6. Obiceiuri necontrolabile

Cu toții avem ticuri și obiceiuri greu de explicat. Cu toate acestea, unele dintre acestea pot fi rezultatul experiențelor de viață din trecut. Încă o dată, ca și în cazul pasiunilor, cele pe care trebuie să le luați în seamă sunt cele pe care nu le puteți controla. În cazuri deosebit de dificile, aceste obiceiuri ar putea deveni chiar obsesii și pot fi problematice în viața de zi cu zi. Comportamentele obsesive sunt relevante aici, deși, desigur, ar putea fi legate și de traume și anxietăți pe care le-ați dezvoltat în această viață.

Gândiți-vă și la mici obiceiuri de care aveți nevoie pentru a vă simți confortabil. De exemplu, un obiect de care ai nevoie în apropiere, un ritual pe care îl ai pentru relaxare, un lucru fizic pe care îl faci pentru a te liniști. Pentru fiecare dintre acestea, gândiți-vă la ceea ce le-ar putea explica în istoria dvs. recentă. Unde nu puteți găsi o explicație, căutați legături între obiceiuri și celelalte informații despre viitoarele vieți trecute.

7. Durere inexplicabilă

Este de la sine înțeles că toate durerile inexplicabile ar trebui să fie investigate temeinic de către profesioniștii din domeniul medical. Multe boli și afecțiuni sunt greu de descoperit și pot necesita un diagnostic lung de excludere. Cu toate acestea, dacă medicii voștri au epuizat toate explicațiile posibile pentru un tip de durere pe care o aveți, nu respingeți ideea că disconfortul vostru ar putea fi legat de experiențele din viața anterioară.

Un exemplu evident aici este o durere care se referă la o vătămare pe care ați suferit-o într-o viață anterioară sau pe care ați fi putut să o experimentați ca parte a intervenției chirurgicale sau a nașterii. Adăugați această durere la imaginea pe care o construiți despre viața voastră anterioară și observați orice alte indicii care ar putea să o explice. Dacă, să zicem, aveți adesea o durere inexplicabilă a piciorului și, de asemenea, visați în mod repetat la alergare, poate ați fost un atlet, un soldat sau cineva care a fost rănit când a fost urmărit.

8. Semnele din naștere

În cele din urmă, unul dintre semnele și simbolurile fizice majore ale vieții trecute este un semn de naștere. Mulți dintre noi avem una sau mai multe dintre acestea și adesea le considerăm nesemnificative. Ele pot fi cauzate de poziția noastră în uter, de nașterea noastră sau de tiparele aleatorii de pigment. Cu toate acestea, oamenii care studiază natura reîncarnării s-au întrebat adesea dacă aceste semne ar putea constitui dovezi concrete pentru viețile trecute. De fapt, există cazuri documentate de descoperire a imaginilor care prezintă aceleași semne asupra altor persoane.

Există două moduri în care semnele tale de naștere ar putea fi legate de reîncarnare. În primul rând, acestea ar putea fi transmise printr-o serie de vieți și (dacă sunt proeminente) vă pot oferi o modalitate de a căuta imaginile voastre în existențele anterioare. În al doilea rând, s-ar putea să aibă legătură cu o vătămare dintr-o viață veche. S-ar putea să aveți un semn roz sau maro unde ați fost rănit într-una din viețile anterioare.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si