Dupa cele doua cumpene mari din viata sa, peste care a trecut cu bine Mihai Constantinescu a devenit o persoana indreptata spre spiritualitate. Prezent zilele trecute la un eveniment, artistul s-a declarat un om multumit si impacat cu viata sa si ne-a spus cum se simte la un an si 6 luni de la ultima operatie.

(Mihai Constantinescu s-a casatorit in secret)

Ultima sa interventie pe cord deschis a fost extrem de complicata, s-a prelungit peste 6 ore si s-a soldat cu complicatii si o hemoragie care ar fi putut sa ii fie fatala. “Acum 10 ani mi-am pus valve biologice. Se pare ca valva mitrala a avut o mica disfunctie care cu timpul s-a largit. Incepusem sa obosesc si se pare ca undeva pe o margine a ei incepuse sa se calcifice.

Obligatoriu trebuia sa fac aceasta interventie. Valva mitrala este foarte importanta. Nicaieri in lume nu se face perfect aceasta operatie.

Interventia a durat sase ore, dar pentru ca am sangerat puternic (n.r: hemoragie) m-am intors in sala de operatii si am mai stat 2 ore. Am sangerat destul de mult”, declarat Mihai Constantinescu in urma cu un an si jumatate, cand iesea cu bine din spital.

Ajuns la frumoasa varsta de 72 de ani, cel care ne-a invatat sa “iubim si cainii vagabonzi, sunt mai cinstiti si uneori mai lorzi” spune ca pana si aceste doua incercari ale sale l-au ajutat sa fie cel care este astazi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

“Si noi artistii suntem oameni si avem probleme, dar trebuie sa le depasim si multi dintre noi r eusesc. Da, ma consider o persoana puternica pentru ca am depasit o cumpana foarte mare si astzi nu mi-e frica de absolut nimic. Nu-mi vine a crede ca am mai trecut si a doua oara printr-o astfel de incercare de viata.

Dar, probabil, la un moment dat, pe toti ne incearca viata ca sa vada daca suntem capabili. Daca vrem, daca nu vrem si merita sa ramanem aici ca sa mai facem ceva. Eu am considerat ca merita sa fac ceva, merita sa raman aici si sa fac ceva in continuare. Si, am reusit si II multumesc pentru asta!”, a declarat Mihai Constantinescu pentru stirilekanald.ro.

Cum se simte si cum arata Mihai Constantinescu la 72 de ani. Secretele siluetei sale

 

”Bine, dupa cumpana am slabit, acum mi-am revenit. La mine este o chestiune de gena si nici nu mi-am dorit niciodata sa arat altfel decat arat acum.

Tin neaparat sa ma respect pe mine ca la randul meu sa ii pot respect pe ceilalti. Si mai ales daca mai vrei sa fi artist si sa apari in fata oamenilor, trebuie sa te respecti pe tine ca sa ii poti respecta si pe ei.

In general, publicul vrea sa te vada frumos, fericit- chiar daca toti suntem oameni si aveam incercari- sa fii vesel si sa le poti transmite o stare buna, o stare pozitiva, o stare de lumina! Consider ca tot ce este mai frumos in acest Univers poarta un nume minunat: lumina! Deci avem nevoie de lumina!”, a declarat Mihai Constantinescu vorbind despre cum se simte la un an si 6 luni de la operatia sa pe cord deschis.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si