Sean Carroll este convins ca viata dupa moarte este imposibila din cauza legilor fizicii, scrie adevarul.ro. El a explicat ca pentru ca sa existe atunci ar fi trebuit constiinta sa fie complet separata de corp, ceea ce nu e asa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

" Teoriile ca o anumita forma de constiinta persista dupa moarte si ca dezintegrarea corpului uman in atomii constituenti nu corespund legilor fizicii care stau la baza vietii de zi cu zi. Potrivit acestor legi nu exista nici o cale ca informatiile stocate in creierul nostru sa persiste dupa moartea noastra", sustine fizicianul.

Citeste si: A gasit un animal sub o gramada de blana. A crezut ca e mort, dar traia. A avut un SOC cand a vazut ce era

" Odata ce depasim aceste eeticiente, vom putea sa ne concentram asupra unor intrebari mult mai interesante despre cum functioneaza oamenii si constiinta", a concluzionat Sean Carroll.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si