Cum te afecteaza Luna Plină in Peşti din 22 august 2021

Un eveniment astral important va avea loc. Iată cum va afecta Luna Plină in Peşti fiecare zodie în parte.

Author: Catalina Popa luni 16 august 2021 , 14:04

Cum te afecteaza Luna Plină in Peşti din 22 august 2021
Cum te afecteaza Luna Plină in Peşti din 22 august 2021
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 16- 22 august 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul pentru toate semnele zodiacale.

Citeste si: Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru 2021: Ce se întâmplă cu România?

Luna Plina in Peşti- Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte avantajați din punct de vedere relațional săptămâna aceasta, reușind să-și îmbunătățească conexiunea cu partenerul de viață, dar mai ales legăturile profesionale. Sunt aspecte care pot aduce de la o nouă relație, în viața celor singuri, și până la trecerea într-o nouă etapă a relației, în cazul celor care sunt deja un cuplu.

La locul de muncă au idei revoluționare, poartă discuții și negocieri, mai ales legate de sarcini și program, iar cei care-și caută un loc de muncă au toate șansele de angajare acum. Unii nativi pot culege roadele unui proiect în care au investit timp și bani sau pot deveni liderii unui grup și pot fi ascultați și stimați pentru poziția lor.

Luna Plina in Peşti- Taur

Cei născuți în zodia Taur reușesc să-și clarifice foarte multe în plan sentimental și au nevoie de aceste răspunsuri pentru a-și așterne liniștea în suflet. Deocamdată este mult tumult interior și nu este exclus să se simtă singuri, izolați, neînțeleși. Discuțiile cu partenerul de viață pot fi lămuritoare și se pot trage concluzii importante. Pe de altă parte, profesional pot culege niște roade importante și pot trece la o nouă etapă în carieră, mai ales că Venus le tranzitează casa muncii și-i susține în activități, în eficientizarea muncii lor.

Cum te afecteaza Luna Plină in Peşti din 22 august 2021
Cum te afecteaza Luna Plină in Peşti din 22 august 2021

Luna Plina in Peşti- Gemeni

Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, se află din nou în aspecte și săptămâna aceasta, dar nu vor fi neapărat neplăcute. Este o perioadă intensă la nivel mental pentru nativi, cu idei, gânduri, soluții, întrebări și răspunsuri și multă agitație care, necontrolată, poate aduce agitație și tensiuni, deci trebuie să fie atenți. Se poartă discuții importante legate de casă și familie, se iau decizii și se schimbă viziuni și convingeri personale. Este o perioadă bună și pentru relaxare și mici distracții și ar trebui să nu se dezică de la acestea. Din punct de vedere sentimental, se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul iubirii, tranzit care le poate aduce mai multă apropiere de partener sau de copii, dar și noi flirturi și noi povești de iubire celor singuri.

Luna Plina in Peşti- Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt extrem de vorbăreți săptămâna aceasta, dar și capabili să învețe orice, să rețină informații, să negocieze impecabil și să-și susțină cu tărie punctul de vedere, să combată criticile și să câștige dezbaterile. O perioadă foarte bună pentru susținut examene, discursuri publice și interviuri. Relațiile de familie se bucură de protecția lui Venus în tranzit prin Balanță, iar Luna Plină din Vărsător poate aduce niște încheieri financiare importante, dar și încheieri emoțional-sentimentale de natură karmică. S-ar putea ca unii nativi să sufere din cauza faptului că cineva îi ignoră, fie le ignoră sentimentele, fie nu le oferă aprecierea cuvenită.

Citeste si: Saturn intră în retrograd în zodia Vărsătorului (23 mai – 11 octombrie). Cum impactează zodiile acest tranzit

Luna Plina in Peşti- Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură de ultima săptămână cu Soarele în tranzit prin zodia lor și ar trebui să profite de energia acestuia la maximum, mai ales că planetele responsabile cu tensiunile din ultima perioadă au părăsit zodia lor. Se pot preocupa de o situație financiară, pot avea frământări, dar și discuții importante pe tema banilor și a cheltuielilor, poate chiar negocieri salariale și pot profita că Venus le tranzitează sectorul comunicării și învățării pentru a-și îmbunătăți dialogul cu cei din jur, pentru a se împăca cu cineva apropiat și pentru a se delecta cu o carte, pentru a descoperi lucruri noi, chiar pentru a face o plimbare, o excursie. Un moment intens poate fi Luna Plină care se petrece în sectorul relațiilor lor și fie încheie o etapă, o conexiune, un contract, fie aduce ocazia culegerii unor roade dintr-o relație, parteneriat.

Luna Plina in Peşti- Fecioară

Cei născuți în Fecioară sunt foarte vorbăreți săptămâna aceasta și au o energie mentală debordată. Nativii vor vorbi mult și vor dori să fie ascultați de ceilalți, se vor impune ori de câte ori va fi nevoie în dialoguri, vor negocia cu curaj și vor avea tot timpul contraargumentele potrivite astfel încât să câștige o bătălie în care armele sunt cuvintele. Nu este exclus ca unii nativi să simtă nevoia de retragere, de liniște și izolare și să poarte dialogurile cu ei înșiși. Luna Plină poate aduce o schimbare la locul de muncă, o încheiere sau poate culegerea roadelor muncii tale și cere mai multă odihnă și relaxare. Unii nativi își pot schimba jobul acum.

Luna Plina in Peşti- Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de intrarea lui Venus în zodia lor și cum le este planetă guvernatoare, nativii vor observa o îmbunătățire a stării de spirit, dar și a stării generale de sănătate. Însă, săptămâna aceasta este destul de dificilă pentru că se conturează pentru nativi o perioadă destul de agitată pe interior, cu gânduri multe, frământări și posibile insomnii. Chiar dacă vor reuși să se mai echilibreze, ceilalți pot veni cu scandal către ei sau ceilalți îi pot atrage pe nativi într-un conflict. Luna Plină poate pune punct unei situații sentimentale, se încheie o etapă și se culeg roadele unor semințe plantate în urmă cu jumătate de an.

Cum te afecteaza Luna Plină in Peşti din 22 august 2021
Cum te afecteaza Luna Plină in Peşti din 22 august 2021

Luna Plina in Peşti- Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o săptămână relativ bună. Venus în Balanță îi susține și din punct de vedere relațional, dar și financiar, mai ales dacă au de făcut negocieri. Posibil să vină oferte de asociere, de intrare în noi grupuri sau anturaje, iar în ceea ce privește relațiile de prietenie sau proiectele în care sunt implicați nativii, va fi multă agitație, vor avea loc discuții și se vor lua decizii importante. Este o perioadă foarte bună pentru a câștiga popularitate și a cunoaște noi persoane, fiind vorba și de un iz sentimental, pentru cei care sunt singuri. Unii nativi pot rezolva ceva legat de familie sau casă, pot încheia o etapă în această privință.

Luna Plina in Peşti- Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de discuții profesionale importante și dacă pe de o parte pot primi critici și acuze, pe de altă parte pot primi și laude, mai ales în cazul celor care au lucrat în echipă sau au coordonat o echipă. Sunt și nativi care primesc o funcție sau noi responsabilități, dar și nativi care vorbesc la scenă deschisă, care transmit altora ideile lor, punctul lor de vedere. Totodată, nativii trebuie să fie mai atenți la dialogul cu superiorii pentru că o dispută acum le poate afecta imaginea. O situație legată de acte, documente, deplasări, comunicare, învățare, se poate încheia, se pot lua decizii importante și definitive săptămâna aceasta. Cu Venus în Balanță, viața socială se animă, iar nativii se pot bucura de aprecieri și iubire din partea celor apropiați. Este totodată, o periodă bună să-și facă reclamă sau să devină populari în mediul lor.

Luna Plina in Peşti- Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au un ego foarte ridicat săptămâna aceasta și pot pierde multe din cauza asta, mai ales relațional. Dacă până acum era vorba de „noi”, acum este vorba de „eu”, aspect care le poate afecta atât relațiile profesionale, cât și personale. Multe convingeri și mentalități pe care le au nativii trec prin sită și s-ar putea să aibă parte de confruntări de opinie dure în această săptămână. Totodată, este o perioadă bună pentru studiu, pentru a explora noi domenii și chiar noi teritorii. Unii Capricorni pot pleca într-o călătorie. Cu tranzitul lui Venus prin sectorul carierei, nativii au ocazia să-și îmbunătățească imaginea și statutul și să facă pași spre obiectivele lor. Luna Plină poate aduce culegerea unor roade financiare.

Luna Plina in Peşti- Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător culeg din nou roade la această Lună Plină care se petrece în zodia lor și care este mai blândă decât cea din iulie și mai bogată. Practic, nativii ajung la un final de etapă, încheie un capitol și se pregătesc să deschidă noi porți. Poate fi vorba de o situație profesională sau partenerială care ajunge la un apogeu și determină o nouă direcție de viață. Cu Venus în Balanță este o perioadă bună pentru asimilarea și îmbunătățirea unor cunoștințe, pentru studiu, dar și pentru călătorii. Posibil ca financiar să apară discuții tensionate, momente în care sunt necesare decizii radicale și nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la pierderi, mai ales dacă în joc nu sunt banii lor. Totodată, pot obține un credit, un împrumut sau pot returna o datorie, pot iniția un partaj, pot depune und osar de pensionare, etc.

Luna Plina in Peşti pentru nativii Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de discuții importante cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, cu asociații, însă acestea pot ajunge ușor în zona conflictuală dacă se exagerează. Poate fi vorba de frământări relaționale, de decizii, de planuri de viitor importante, de pași importanți într-o relație. Partenerul de viață poate avea pretenții mai mari, poate ridica noi probleme în cuplu care țin de apreciere, de respect, de atenție. Luna Plină cere mai multă odihnă și poate aduce situații neplăcute la locul de muncă, poate mai multe sarcini, poate o schimbare de program, aspecte care pot aduce tensiuni interioare. Intrarea lui Venus în Balanță este favorabilă din punct de vedere financiar, poate pentru obținerea unui credit, pentru returnarea unei datorii, pentru a face o investiții, dar poate aduce îmbunătățiri și în viața intimă, atât în cuplu, cât și în cazul nativilor singuri.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si