Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea se îmbunătățește în luna mai, iar în țară temperaturile se vor apropia de normalul pentru această perioadă.

Iată cum va fi vremea în noaptea de Înviere. Specialiștii au anunțat temperaturi ridicate.

Cum va fi vremea în noaptea de Înviere?

Meteorologii au anunțat că în noaptea de Înviere, temperaturile vor fi unele plăcute, iar ploile și vântul se vor retrage ușor din cele mai multe zone ale țări.

Citește și: Se spală azi, 4 mai 2024, în Sâmbăta Mare din Săptămâna Patimilor? Iată ce spun preoții

Se pare că Paștele din acest an aduce vreme bună și temperaturi în creștere. În București, temperaturile vor ajunge chiar și la 25 de grade Celsius. Valorile crescute din termometre se vor menține apoi câteva zile la rând, urmând ca ploile să își facă din nou apariția.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

„Valorile termice vor fi în creştere la debutul săptămânii viitoare, astfel cã vremea va deveni mai caldã decât în mod normal la aceastã datã.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales dupã-amiaza şi seara, când se vor semnala averse şi descãrcãri electrice în zonele montane, în vest, nord şi centru şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Dobrogea, precum şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 26 de grade Celsius, urmând ca de la mijlocul săptămânii viitoare temperaturile să mai scădă în nord, nord-vest și în nord-est", au spus meteorologii ANM, conform observatornews.ro

sfanta lumina de la ierusalim

Meteorologii au anunțat că în noaptea de Înviere, temperaturile vor fi unele plăcute.

[Sursa foto: crestinortodox.ro]

Prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni

În săptămâna 6-13 mai 2024, meteorologii anunță că temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în mai multe regiuni, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 13-20 mai 2024, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât normalul pentru această perioadă, în întreaga țară. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice și în zonele montane. În rest, va fi în general apropiat de normalul perioadei.

Citește și: Urări de Paște 2024: Mesaje și felicitări pentru Învierea Domnului

femeie care se bucura de vremea insorita

În luna mai, temperaturile vor fi cele normale pentru această perioadă.

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

În săptămâna 20-27 mai 2024, temperaturile vor fi în general apropiate de normalul pentru acest interval, în întreaga țară. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normalul pentru această perioadă, în mare parte a țării.

În săptămâna 27 mai- 3 iunie 2024, temperaturile vor fi cele specifice pentru această perioadă, în întreaga țară. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru intervalul menționat, în toate regiunile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si