Astfel, conform ANM, temperaturile vor fi ușor mai coborâte decât cele normale săptămâna aceasta, apoi, la începutul lunii septembrie devin normale pentru începutul toamnei.

Prognoza meteo în perioada 16-23 august

ANM a anunțat că în această perioadă, valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, dar cu o abatere termică local pozitivă în sud-vest. Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo ANM[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Anunț ANM: ce se întâmplă cu vremea în următoarea perioadă. Opt județe sunt vizate

Prognoza meteo în perioada 23- 30 august

În perioada 23-30 august 2021, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nord-estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor deficitare în regiunile vestice și nord-vestice.

Prognoza meteo în perioada 30- 6 septembrie

Pentru sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie 2021, temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte, local, în regiunile estice, dar și ușor mai ridicate în cele vestice.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sud- vestice, centrale și nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Vremea în România[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Spania, sub avertizare de căldură extremă

Prognoza meteo în perioada 6- 13 septembrie

La începutul lunii septembrie 2021, mediile valorilor termice din România se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile sud-vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu o ușoară tendință local deficitară.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si