Dan Petrescu a avut dureri de cap

Se pare că Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, nu este asimptomatic. A avut dureri de cap și a dat semne de oboseală, după cum a povestit o sursă pentru digisport.ro. "Chiar dacă nu simte foarte rău, a dat semne de oboseală, a avut dureri de cap", a transmis sursa din cadrul grupării feroviare.

Citeste si: VIDEO| Ce părere au românii despre „lingurița binecuvântată” de la slujbele de duminică?! Cum se feresc enoriașii de COVID-19

Vestea problemelor de sănătate ale lui Petrescu a ajuns și în Anglia, acolo unde fostul internațional este cunoscut după cariera din Peninsula britanică. ”Fostul star de la Chelsea a ajuns la spital, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus în urma focarului izbucnit la Cluj”, a scris astăzi publicația The Sun. ”Petrescu este al 13-lea angajat al clubului din Transilvania lovit de COVID-19”, notează sursa citată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Singurul județ cu zero cazuri noi de coronavirus

Focar de coronavirus la CFR Cluj

Din cele 13 cazuri de coronavirus cu care se confruntă CFR Cluj, trei au ieşit negative la al doilea test. Primul caz pozitiv a fost înregistrat la 19 iulie (Adrian Păun), iar meciul din aceeaşi zi cu FCSB a fost amânat. Echipa clujeană se află izolată la Mogoşoaia.

CFR ar trebui să joace, duminică, pe teren propriu, partida cu FC Botoşani, din etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I.

Citeste si: OMS arată cu degetul spre zona unde se află România. "Nu am ieşit încă la lumină"

”Petrescu, cel care are 95 de selecții pentru echipa națională, va sta cel puțin 48 de ore în spital, potrivit surselor de la București.

El a ajutat-o pe Chelsea să câștige Cupa Cupelor, Cupa Angliei, Cupa Ligii și Supercupa Europei în timpul perioadei petrecute în vestul Londrei. Și-a încheiat cariera de cinci ani la Chelsea în 2000”, mai scriu jurnaliștii britanici.

Un nou record negativ a fost înregistrat în România în data de 22 iulie 2020 în privința îmbolnăvirilor de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.030 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19). Un singur județ nu a raportat niciun caz nou în ultima zi, în timp ce o localitate din Giurgiu este prima care intră în carantină pentru 14 zile din cauza focarului de COVID-19..


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si