Dăncilă dă explicaţii despre cele patru case pe care le deţine: Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că poate justifica toate cele patru case pe care le deţine, spunând că una a început să o construiască încă din 1999, iar celelalte sunt un apartament la Videle, o casă moştenită de la mama sa şi o alta a socrilor, "o casă de ţară".

R.B., joi 14 noiembrie 2019 , 20:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 "Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu", susţine Dăncilă.

Dăncilă a fost întrebată, joi seară, într-o conferinţă de presă despre cele patru case trecute în declaraţia de avere şi de unde a avut bani pentru ele.

Citeste si: Dăncilă îi cere lui Iohannis să vină în faţa românilor şi să dea explicaţii de ce a venit cu "ameninţări", prin Rareş Bogdan

"Totul se poate justifica: am fost nouă ani europarlamentar", a spus Dăncilă.

Dăncilă a dat explicaţii despre casa pe care o deţine la Predeal, pe care spune că a început să o construiască din 1999 şi pe care n-a terminat-o nici acum. 

Citeste si: Viorica Dăncilă, declarații după conferința lui Iohannis: „Românii care nu-l votează, nu contează. Trăiește în altă lume!”

Ea a spuse că mai are "un apartament într-un bloc modest din Videle”, o altă casă pe care a moştenit-o de la mama sa, decedată, şi o a patra la ţară, a socrilor, pe care o descrie drept "o casă modestă, o casă de ţară".

"Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu", a spus Dăncilă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si