Daniel Ghiță o face praf pe Clotilde Armand: ”Zici că arunci corupții la tomberon! Atunci sari tu prima în tomberon!”

Luptătorul Daniel Ghiță a avut o ieșire virulentă la adresa primarului ales al Sectorului 1, Clotilde Armand.

Petru Luca, vineri 30 octombrie 2020 , 18:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Luptătorul Daniel Ghiță a avut o ieșire virulentă la adresa primarului ales al Sectorului 1, Clotilde Armand. Candidat pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din 6 octombrie, sportivul este unul dintre cei care critică deschis guvernarea Orban pentru gestionarea eronată a crizei sanitare, acuzând autoritățile că fac jocurile marilor companii mondiale, privilegiate în fața producătorilor autohtoni în mai toate domeniile. 

Citeste si: Ce decizie șoc a luat Clotilde Armand la depunerea jurământului

”Clotilde Armand, USR Plus spune că îi aruncă pe corupți la tomberon, ce ar fi să se arunce prima în tomberon ea care a fraudat alegerile? Madame Clotilde, tu crezi că românii sunt proști ? Suntem toleranți, nu prosti. Ne insulți inteligența? Zici că arunci corupții la tomberon! Atunci sari tu prima în tomberon, că doar ai preluat mandatul prin frauda electorală, la fel cum a făcut și Plicușor Ban.

Pentru tine facem rost de un tomberon franțuzesc, cu fundiță roz și cu ornamente rococo...Tu crezi ca tupeu tău francez ne intimidează pe noi ? N-a văzut toată țara cum cărau oamenii USR sacii din secțiile de votare? Suntem orbi și delirăm? Uite cum au validat-o pe Clotide chiar în ziua în care Orban se ducea la Paris cu ploconul, cu milioanele de euro pentru corvete. Coincidență.

Ghiță către Clotilde: ”Pentru tine facem rost de un tomberon franțuzesc, cu fundiță roz și cu ornamente rococo...”

Clotilde, Clotilde, de ce nu ai puțină decență? Exista în spațiul public informații că ești agent secret al serviciilor franceze care căpușează banul public in România. E adevărat? Și atunci de ce minți că ai venit sa salvezi banii publici și să salvezi românii de corupție și hoție, când tu ești trimisă să direcționezi banii spre companiile franceze? Ai jurat la Primărie pe saci cu voturi? Sari în tomberon, cum ai zis. Mergi și fură, așa cum ați furat și alegerile pe care le-ați câștigat prin fraudă, cu tupeu de infractor!”, a răbufnit Ghiță la adresa primarului Sectorului 1, readucând în spațiul public teza fraudării alegerilor. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si