"De ce ai venit după mine la baie?" Ce nu s-a văzut la TV la "Puterea Dragostei"

Au fost noi momente tensionate în casa de la "Puterea Dragostei", care nu s-au văzut la TV. Alex și Aurora au avut o discuție prelungită, care s-a încheiat cu o pernă aruncată în capul concurentului iscoditor.

Author: Razvan Ilie joi 05 august 2021 , 15:55

Aurora a recunoscut că s-a axat strict pe Alex când a intrat în casa de la "Puterea Dragostei", dar a fost dezamăgită de lipsa lui de reacție.[Sursa foto: Puterea Dragostei]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Alex s-a așezat pe un fotoliu lângă Aurora și a început să o tachineze cu privire la faptul că ea ar fi geloasă după ultimele acțiuni ale lui Radu.

Aurora a reacționat extrem de virulent și l-a atac direct pe Alex: 

"De ce ai venit după mine la baie? Ești bolnav, măi Alex? Eu nu sunt diriginte să am catalog. Ce treabă am eu? Măi, Alex, ești nebun? Doamne, ferească Dumnezeu! Dacă nu știi, taci dracu' din gură și nu mai vorbi prosti, Alex", a spus Aurora plină de nervi.

Citeste si: Concurentul de la Puterea Dragostei care a fost încarcerat

Aurora, către Alex: Te-ai legat două săptămâni de mine!

"Nu te-am deranjat cu nimic, nu mă deranja! Eu am o stare proastă. De când a fost cearta dintre Maria și Amira, am eu acolo o chestie care m-a deranjat, nu are nicio treabă nici cu Radu, nici cu nimeni. Tu de ce ai venit în casa asta? ca să tragi concluzii la toate căcaturile?", s-a enervat Aurora după reproșurile lui Alex că nu vorbește cu el și nu-i explică ce se întâmplă.

Citeste si: Doliu la „Puterea Dragostei”: „Dumnezeu să te odihnească, băiatul meu!”

Aurora a recunoscut că s-a axat strict pe Alex când a intrat în casa de la "Puterea Dragostei", dar a fost dezamăgită de lipsa lui de reacție. "De ce vrei tu să mă forțezi ca eu să vorbesc. Nu e ok, Alex. Care e interesul tău? asta nu înțeleg", a explicat Aurora.  

Reglare de conturi între Alex și Aurora[Sursa foto: Puterea Dragostei]

"Am spus că m-am axat în a te cunoaște doar pe tine. Nu m-am apropiat de niciun alt băiat. Dar în momentul în care tu nu ai făcut nimic, ce vrei frate să-ți fac, să stau să umblu după curul tău? Nu ai să vezi asta de la mine

Vezi întregul moment aici:

vvv


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si