De ce crede Silviu Prigoană că Italia este țara cea mai afectată de coronavirus! Explicația afaceristului

Silviu Prigoană a găsit explicația pentru care Italia este țara cea mai afectată de epidemia de coronavirus

Author: C.L. vineri 20 martie 2020 , 08:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Silviu Prigoană spune că știe de ce Italia este atât de afectată de coronavirus.

Silviu Prigoană a decis să-și trimită toți angajații în concediu de odihnă și s-a închis în casă, din cauza epidemiei de coronavirus.

Citeste si: Premierul Orban aduce noi lămuriri în ceea ce privește plata șomajului tehnic pentru angajații afectați de epidemia de coronavirus

Afaceristul a vorbit pentru o emisiune tv de motivul pentru care, crede el, că Italia este atât de afectată de epidemia de coronavirus.

”Există o cutumă la miliardarii chinezi ca lunile de miere să și le petreacă la Roma, Milano sau la Paris. Eu am lucrat mult cu China și le știu tradițiile. Ei au adus inconștienți, că nu au venit în traistă cu virusul, și l-au împrăștiat în Italia”, a spus Silviu Prigoană.

Citeste si: Rodica, o româncă stabilită în Spania, a luat coronavirus de la o doctoriță: „M-a îmbrățișat și...”

Silviu Prigoană și-a trimis toți angajații în concediu din cauza epidemiei de coronavirus

Afaceristul, care s-a izolat la domiciliu și și-a trimis toți angajații în concediu, este pesimist despre cum va fi viața după această epidemie, pentru că, spune Silviu Prigoană, va fi o criză economică.  

Citeste si: Premierul Mark Rutte le cere olandezilor să stea liniştiţi, există suficientă hârtie igienică pentru următorii zece ani- VIDEO

"Noi nu avem o economie funcțională care să duduie și dintr-odată avem o problemă pe care o depășim în trei, șase luni. (…) Virusul care va lovi cel mai tare omenirea va fi cel economic. După ce se va termina cu epidemia, va fi o catastrofă pe care nu o putem calcula, pentru că suntem la începutul crizei. Va fi adevărata apocalipsa", a afirmat Silviu Prigoana. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si