De ce sunt nemultumiti clienţii de cafeneaua Simonei Halep: „Unii ziceau că SH vine de la Second Hand, probabil de aceea o evită”

Unii clienţii se arată a fi nemulţumiţi de cafeneaua Simonei Halep.

Author: Matei Vaihan duminică 17 martie 2019 , 22:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Acum aproape doi ani, tenismena a inaugurat la Constanţa o cafenea al cărei nume include şi iniţialele sale, SH Cafe, acesta fiind inscripţionat la intrare pe o minge de

tenis. Interiorul este generos, fiind dotat cu mobilier de ultimă generaţie. În cafeneaua Simonei, pe lângă cafea, sucuri şi alcool, se pot găsi omlete, croissante, dar şi pizza.( vezi de ce este Halep în pericol să piardă proprietăţi de un milion de euro)

Citeste si: Afacerea secretă a Simonei Halep! Cât câștiga celebra tenismena din hotelul  de la munte! Avem imagini exclusive

De ce sunt clienţii nemulţumiţi de cafeneaua Simonei Halep: "Servirea nu este foarte grozavă" 

Pe pagina de facebook a cafenelei, mulţi clienţi se declară mulţumiţi de servicii, dar alţii nu le apreciază.

“Cafeneaua este mobilată foarte modern şi se vede că toate înăuntru sunt de mare calitate. Din păcate, servirea nu este foarte grozavă, unele produse lipsesc şi când am fost eu nu era absolut nimeni. Habar nu aveam că este a Simonei Halep, unii ziceau că SH vine de la Second Hand, probabil de aceea o evită. Şi încă o chestie, au micşorat porţia de alcool de la 50 ml la 40 ml, ceea ce nu prea este pe gustul românilor şi mi se pare o zgîrcire păguboasă”, a postat un client.

De ce sunt clienţii nemulţumiţi de cafeneaua Simonei Halep: "Lipsesc multe din meniu"

Unii clienți sunt nemulţumiţi de cafeneaua Simonei Halep. “Ești întâmpinat de un plictisit de chelner, căruia i-ai stricat karma pe întreaga săptămână, iar când comanzi meniul din imagine primești apă în loc de fresh, iar în loc de 16 RON trebuie să plătești 17”, a scris un alt client, completat de un altul: “Prăjiturile sunt pe jumătate congelate şi fără gust. Lipsesc multe din meniu...din păcate, nu recomand”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si