Este al doilea incident Tragedia a avut loc vineri, 12 august 2022 în cartierul Ciarda Roșie, din municipiul Timișoara aproape de orele prânzului. Acolo, un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost călcat de tramvai.

Citeste si: Decizia momentului în cazul Caracal. Ce au transmis magistrații

Conform martorilor de la locul tragediei, victima circula pe lângă șine după ce tocmai coborâse din tramvai, iar la un moment dat și-ar fi pierdut echilibrul.

În acel moment tramvaiul s-a pus în mers, plecând astfel din stație.

Ce s-a întâmplat cu victima este terifiant

Atenție! Urmează informații care vă pot afecta emoțional!

”Un bărbat de 42 de ani, a coborât, iar când tramvaiul s-a pus în mișcare se pare că omul s-a dezechilibrat și a fost acroșat. Din neferice, victima a decedat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Poliției Județene (IPJ) Timiș.

Citeste si: Ionuț a murit în Germania. Românul a vrut să facă o glumă și a căzut de la etaj

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din nefericire, se pare că vatmanul mijlocului de transport în comun nu a apucat să-l vadă pe bărbatul în vârstă de 42 de ani, iar roțile vagonului i-au tăiat capul victimei. Medicii nu mai puteau face nimic pentru a-i salva viața.

Citeste si: Milionarul din Brașov care și-a ucis bunica și spunea despre el că este Dumnezeu, lăsat liber după 2 ani de internare la Psihiatrie

Circulația tramvaielor pe porțiunea în care a avut loc accidentul terifiant a fost restricționată.

Polițiștii au transmis că circumstanțele în care s-a produs accidentul sunt în prezent neclare, iar o anchetă este se află în desfășurare, conform jurnaliștilor de la  Ziua de Vest.

Citeste si: Trei dintre victimele crimei din Bascov au fost înmormântate vineri. Criminalul a fost mutat la spital

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si