Ministrul Sănătăţii: „Oamenii să aibă în continuare încredere să meargă la spital, chiar şi după incendiul de la Institutul ”Matei Balş”

Ministrul Sănătății a făcut un anunț pentru toți românii. Ce a transmis Vlad Voiculescu în legătură cu spitalele din România.

Author: Georgiana Balaban duminică 31 ianuarie 2021 , 13:41

declarații vlad voiculescu
Ministrul Sănătății - Vlad Voiculescu.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu recomandă ca oamenii să aibă în continuare încredere să meargă la spital, chiar şi după incendiul de la Institutul ”Matei Balş”, dar să aibă grijă, pentru că cel puţin teoretic nu e exclus ca o cauză să fie comportamentul unui pacient, precizând însă că nu are nicio informaţie clară cu privire

la cauza incendiului.

Citeste si: Ministerul Sanatatii a anuntat care este starea pacientilor afectati de incendiul de la Spitalul Matei Bals

Întrebat ce le transmite bolnavilor care se află în spitale şi care se tem pentru siguranţa lor, după incidentele de la spitalele din Piatra Neamţ şi ”Matei Balş”, ministrul a transmis un mesaj de încredere, arătând că, în opinia sa, este important ca oamenii să meargă la spital.

Citeste si: Vlad Voiculescu: „30% din vaccinări sunt în afara platformei de programare”

Ce a transmis ministrul Sănătății Vlad Voiculescu

„Să aibă grijă, pentru că nu ştim în acest moment care a fost cauza de la Matei Balş sau de la Piatra Neamţ dar, cel puţin teoretic, nu este exclus ca această cauză să fi fost legată de comportamentul unui pacient sau al unui membru al personalului medical”, a fost recomandarea sa pentru pacienţi, în emisiunea Insider Politic difuzată duminică de Prima TV.

declarații vlad voiculescu
Ministrul Sănătății despre incendiul de la Matei Balș.[Sursa foto: google]

Vlad Voiculescu a menţionat că nu are „nicio informaţie clară” cu privire la cauzele incendiilor, că ştie, inclusiv de la apropiaţi ai săi care au fost internaţi la Institutul Matei Balş, că au fost pacienţi care au adus aeroterme, nu în secţii în care se folosea oxigen, dar şi că în noaptea în care s-a produs incendiul nu era frig în spital.

Citeste si: Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ultimele declarații despre tragedia de la ”Matei Balș”: ”Nu suntem la primul incendiu într-un spital din România”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si