Simona Halep ridica al doilea bloc in Mamaia! Cat costa sa te muti in cartierul celei mai bune tenismene din lume?
Sport

Simona Halep ridica al doilea bloc in Mamaia! Cat costa sa te muti in cartierul celei mai bune tenismene din lume?

Radu Constantin
15 mar 2018

Simona Halep continua sa joace tare pe piata imobiliara si mai ridica un bloc in Mamaia.

Simona Halep investeste si mai multi bani in zona imobiliara. Ea va mai ridica un bloc in Mamaia Nord – Navodari, proiect de care se ocupa fratele ei, Nicolae. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a cartierului la data de 1 martie, iar noul imobil vine in completarea blocului finalizat in cea mai mare parte, la finalul anului trecut. Cartierul familiei Halep se afla la cativa pasi de plaja din Navodari, iar apartamentele au vedere partiala la mare.

Simona Halep ridica al doilea bloc in Mamaia! Primul e deja gata


Primul bloc ridicat deja are 22 de apartamente, cate 3 pe fiecare nivel, doua la parter si un penthouse la ultimul etaj. Apartamentele au, in medie 70 mp, iar pretul unuia porneste de la 70.000 euro, fara finisaje. Nicolae, fratele Simonei Halep, se ocupa de vanzarea apartamentelor


Investitiile Simonei Halep pe piata imobiliara se apropie de borna de 10 milioane euro. Anul trecut, ea a cumparat un hotel de 4 stele din Poiana Brasov, pentru care ar fi platit o suma cuprinsa intre 1,5 si 2 milioane euro. De asemenea, ea mai ridica imobile in orasul natal, Constanta. De asemenea, Simona Halep mai detine o cafenea in Constanta, de care se ocupa tatal ei.

Simona Halep ridica al doilea bloc in Mamaia! Cati bani are sportiva?


Simona Halep are 26 de ani si este cea mai buna jucatoare de tenis din lume. Pana acum, ea a castigat, de-a lungul carierei, 23 milioane dolari doar din tenis. La acestea se adauga si castigurile din publicitate, cuprinse intre 1,5 si 2,5 milioane dolari pe an. Conform revistei Forbes, doar in 2017, Simona Halep a castigat 6,2 milioane dolari. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook