Denisa Valentina Olteanu este dispărută de trei săptămâni, în Londra: 'Ori e răpită, ori nu știu'

Denisa Valentina Olteanu, o tânără româncă în vârstă de 21 de ani, este dispărută de mai bine de trei săptămâni, în Londra.

Author: A.N.C duminică 08 septembrie 2019 , 14:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Denisa Valentina a fost văzută ultima dată și a vorbit cu mama ei pe 8 august 2019, iar de atunci și până în prezent nu a mai dat niciun semn de

viață.

Tânăra româncă este măritată cu un cetățean albanez și locuiește în Londra

"Mă numesc Hariuc Maria, vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fata dispărută. Olteanu Denisa Valentina se numește, locuiește în Londra. Pe data de 8 august trebuia să vină la mine, în Italia, în vacanță. Până în data de 13 august primea și citea mesajele de la mine. Din data de 23 nu mai primește nici un mesaj de la nimeni. Am fost la „squadra mobile” și carabinieri (autoritățile din Italia – n.r.) am sunat la Ambasada României în Londra, am sesizat și IJP Suceava.

Luni merg și la Londra, să fac denunț. Vă rog să faceți public, poate a văzut-o cineva. Vă mulțumesc", a fost mesajul transmis de mama Denisei, potrivit jurnalemigrant.com.

Soțul ei a plecat în Albania imediat după disparția fetei

Soțul Denisei, cetățean albanez, a refuzat să depună o reclamație de dispariție, iar în perioada în care Denisa a dispărut, el a plecat acasă, în Albania.

Denisa are o înălțime de 1,60 metri, aproximativ 45 de kilograme, părul blond spre șaten și ochii căprui.

Citeste si: Actorul Dorel Vișan, despre cum s-a vindecat singur de o boală gravă! ”Eu am vorbit cu ficatul” Medicii au fost șocați

Citeste si: ”Văduvul” Mădălinei Manole a pus afacerea ”pe butuci”! Petru Mircea, zero pe linie cu firma de sunet!

Citeste si: Destinul unei tinere dansatoare, distrus într-o secundă! Călcată de autobuz și lăsată să agonizeze de polițiști! ”Își imaginau că este moartă”. Ajutați-o pe Ariana să danseze din nou

Ca semne distinctive, tânăra originară din Vatra Dornei (Suceava) are un tatuaj cu semnul infinitului pe degetul inelar de la mâna dreaptă, unul cu o pasăre colibri, iar pe mâna stângă are un tatuaj cu numele surorii și fratelui său, scrise în chineză.

"Nu m-a anunțat și când sunam avea telefonul închis, iar pe WhatsApp, până pe data de 13 august primea mesajele și le vedea, dar nu răspundea. Apoi, până pe 23 august vedeam că primește mesajele de la mine, dar nu-mi mai arăta că le vede. Nu-mi răspundea chiar în fiecare zi înainte să dispară, dar în ultimul timp vorbeam aproape zilnic, era o persoană foarte activă pe Facebook, pe Whatsapp… Ea practic acum nu are acces la telefon, deci ori e sechestrată, ori e arestată, ori nu știu", a mai explicat mama Denisei.

Toți cei care o recunosc și știu unde se află Denisa, sunt rugați să o anunțe pe mama sa, Maria, la numărul de telefon 00393804626456 (Italia).


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si