„În urma unui control ordonat de comandantul AFT în spațiile în care sunt cazați studenții, în dulapul personal al unui dintre ei s-au găsit plicuri din plastic transparent care conțineau un praf alb, existând suspiciuni că ar fi vorba despre droguri de tip metamfetamină, plicuri care au fost predate reprezentanţilor DIICOT Sibiu”, transmit reprezentanții Academiei.

Același student mai este cercetat înt-un alt dosar penal

Conform reprezentanților Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu (AFT), în anul 2020, studentul a mai fost cercetat pentru deținere și consum de substanțe interzise, caz în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești a clasat cauza, în martie 2022.

Descoperire șocantă la Academia Forțelor Terestre din Sibiu. Un student din anul II a ascuns droguri în dulap

Citeste si: Un ucrainean care a reușit să intre ilegal în România s-a pierdut în munţi. Bărbatul a sunat la 112

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei: "Mi-e atât de dor deja"- wowbiz.ro

„Din luna decembrie a anului 2021, studentul mai este în curs de cercetare într-un alt dosar penal deschis pentru deținere și consum de marijuana”, mai menționează reprezentanții AFT.

Conducerea Academiei Forțelor Terestre anunță că față de astfel de situații manifestă toleranță zero și va lua toate măsurile legale permise de legislație, la momentul finalizării cercetărilor de către instituţiile abilitate.

Citeste si: George Ivaşcu a demisionat din funcţia de manager al Teatrului Metropolis. Actorul se declară "umilit" de evaluarea făcută de Nicuşor Dan


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si