Costel, un șofer de taxi în vârstă de 65 de ani din Focșani s-a prezentat vineri dimineața la sediul Poliţiei Municipiului Focşani şi a predat un portofelul pe care l-a găsit în mașina pe care o conduce.

Citeste si: VIDEO| Raed Arafat, după tragedia de la Constanța: „Ne cerem scuze și ne bucurăm că sunt 7 morți și nu 9”

Portofelul conținea suma de 1850 de euro

Portofelul pe care l-a găsit conținea mai multe carduri și chitanțe dar și o sumă considerabilă de 1850 de euro. Acesta îi aparținea unei femei, clientă a domnului Costel.

Poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au identificat proprietara și i-au returnat bunul pierdut.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cu ambulanța în județul Neamț: Patru persoane au ajuns la spital

,,În calitate de cetăţeni cinstiţi, atunci când găsiţi un bun, ţineţi cont de prevederile Codului Penal, care, la art.243 stabileşte: (1) Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează  şi însuşirea pe nedrept a unui bun mobil ce aparţine altuia, ajuns din eroare sau în mod fortuit în posesia făptuitorului, sau nepredarea acestuia în termen de 10 zile din momentul în care a cunoscut că bunul nu îi aparţine" , a transims IPJ Vrancea.

,,Felicitări, domnule Costel! –Cinstea cântărește mai mult decât banul”  au mai transmis poliţiştii vrânceni taximetristului exemplar. 

Descoperirea uluitoare a unui șofer de taxi: A găsit un portofel cu aproape 2.000 de euro în el pe bancheta din spate

Femeia și-a recuperat portofelul datorită lui Costel.

[Sursa foto: IPJ Vrancea]

Citeste si: Protest cu TIR-uri în fața Guvernului (VIDEO)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si