Detalii șocante despre Natalia! Andreea Mantea a dat cărțile pe față: „Am făcut conexiunea ca să vorbim cu toții despre acel mesaj!”

Marinel este total dezamăgit de gestul Nataliei, iar bănuielile lui Andrei se adeveresc, acelea potrivit cărora băieții l-au avertizat de la început pe Marinel că nu va fi nimic între el și Natalia. Ce decizie va lua concurentul?

Author: Laura Macovei sâmbătă 11 februarie 2023 , 15:59

Detalii șocante despre Natalia! Andreea Mantea a dat cărțile pe față: „Am făcut conexiunea ca să vorbim cu toții despre acel mesaj!”

Detalii șocante despre Natalia! Andreea Mantea a dat cărțile pe față: „Am făcut conexiunea ca să vorbim cu toții despre acel mesaj!”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În ediția de vineri a emisiunii Casa Iubirii, show prezentat de Andreea Mantea, Andrei a lansat critici dure la adresa Nataliei și a lui Marinel, atrăgând atenția asupra faptului că tânăra ar avea de fapt o relație în afara emisiunii, acesta fiind și motivul pentru care nu ar vrea nicio relație în Casă.

În ediția de sâmbătă, vor ieși la iveală detalii șocante despre  Natalia.

Andreea Mantea dă cărțile pe față

În ediția de sâmbătă, concurenții vor afla detalii șocante despre Natalia. Va ieși la iveală un mesaj care se pare o va incrimina pe Natalia și o va pune într-o postura jenantă.

Citește și: Ionuț își deschide sufletul în fața Alinei. De ce nu simte nevoia de a se apropia de cineva

Întrebată de Andreea Mantea dacă acceptă că mesajul să fie afișat pe monitorul din casă, concurenta va fi de acord.

„Am făcut conexiunea ca să vorbim cu toții despre acel mesaj! Ne dai acordul să îl punem în plasmă?”, spune Andreea Mantea, potrivit KanalD.

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

De asemenea, Marinel se va arăta extrem de dezamăgit de comportamentul Nataliei, însă va încerca să se resemneze, afirmând că a fost avertizat de către băieții din casă despre posibilele abateri ale Nataliei și nu își făcuse așteptări prea mari.

Citește și: Emanuel și Andreea s-au mutat împreună. Cum se înțeleg cei doi foști concurenți ”Casa Iubirii”

Marinel: Băieții m-au avertizat de la început că nu o să fie nimic cu Natalia! Că ea așa a făcut și în primul sezon și uite așa face și în sezonul 2!

Andreea Mantea: Vreau efectiv să fac lumina!

Marinel: Ține locul altei fete care chiar ar vrea să își facă ceva în casă atât!

Natalia: Tu de unde știi că vreau sau nu vreau eu!

Marinel: Nici nu mă interesează!(...) Ce răspuns? Că nu vrea, că nu simte nimic pentru mine? Am înțeles! Nu mai vreau să mă cunosc cu ea!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si