Știrea zilei - Diana Şoşoacă a fost exclusă din partidul AUR

Avocata Diana Iovanovici Șoșoacă a fost exclusă din alianța AUR. Decizia a fost luată de membrii partidului din care ea făcea parte.

Author: Georgiana Balaban miercuri 10 februarie 2021 , 18:56

diana șoșoacă a fost exclusă din partid
Diana Iovanovici Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor. Deputatul AUR Dan Tanasă a explicat că decizia a fost luată „la capătul unui lung şir de întâmplări” şi că orice membru al formaţiunii trebuie să respecte statutul partidului precum şi cel de demnitar al statului român.

Citeste si: Diana Șoșoacă, scandal la Matei Balș după incendiu! Cere demisia lui Arafat

„Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânseiUn senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. ” a declarat Dan Tanasă.

Citeste si: George Simion (AUR): ”Nu vom vota Cabinetul Cîţu şi cerem redeschiderea şcolilor”

Diana Iovanovici- Șoșoacă criticată dur pentru gesturile făcute

„S-au strâns mai multe lucruri. E o decizia luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, a declarat Dan Tanasă miercuri după-amiază, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Citeste si: Diana Șoșoacă, petrecere cu lăutari fără restricții! Senatoarea AUR a transmis totul live pe Facebook

diana șoșoacă a fost exclusă din partid
Șoșoacă a fost exclusă din alianța AUR.[Sursa foto: google]

Întrebat despre reacţia Dianei Şoşoacă la această decizie a AUR, Tanasă a răspuns: „Nu ştiu care este reacţia domniei sale, dar doamna Şoşoacă ştie foarte bine, i s-a comunicat în repetate rânduri că trebuie să respecte un anumit statut, şi statutul de membru al Alianţei pentru Unirea Românilor şi statutul de demnitar al statului român, iar dânsa a fost în permanenţă extrem de refractară la sugestiile care i s-au făcut”.

Citeste si: Ce spun psihologii despre senatoarea AUR, Diana Șoșoacă? Ce se ascunde în spatele comportamentului său?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si