Un nou atac dur: Avocata Diana Șoșoacă le cere procurorilor DNA să o ancheteze pe Clotilde Armand: "Eu nu pot să o consider un cetăţean român"

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă face din nou un atac dur, de data aceasta ea a cerut intervenţia procurorilor DNA în scandalul spitalelor de la Sectorul 1, unde primarul Clotilde Armand a decis tăierea finanţării a patru spitale din subordinea primăriei pe care o conduce.

Author: Andreea Bolocan vineri 05 februarie 2021 , 09:55

diana sosoaca emisiune TV clotilde armand scandal DNA incendiu spital
Diana Șoșoacă atac dur la adresa primarului sectorului 1, Clotilde Armand[Sursa foto: playtech.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Diana Şoşoacă a vorbit la DNA despre scandalul spitalelor din Sectorul 1. Senatoarea AUR a avut un atac dur la primarul Clotilde Armand.

Diana Șoșoacă: ”Eu nu pot să o consider un cetăţean român”

"Aşa ne trebuie atunci când votăm astfel de oameni. Poate că are cetăţenia română, dar la felul în care se comportă, eu nu pot să o consider un cetăţean român. Avem spitale care iau foc, oameni care mor carbonizaţi, şi noi luăm banii de la spitalul de arşi. Încep şcolile şi noi luăm banii de la Spitalul Grigore Alexandrescu", a fost comentariul acid al senatoarei AUR Diana Şoşoacă după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a decis să oprească finanţarea a patru mari spitale din Sectorul 1.

Citeste si: Cutremur pe scena politică! Şoşoacă a primit un avertisment dur. Riscă să fie dată afară

Diana Şoşoacă a continuat apoi comentariul: "Tu [Clotilde Armand], în acest moment periclitezi starea de sănătate a acestor copii, a profesorilor, ş.a.m.d. Tu iei banii şi de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acolo unde există şi testul COVID, acolo unde se duc toate urgenţele importante din Capitală. Apoi, te duci la Oftalmologie. Ori vrei să pedepseşti Spitalul de Oftalmologie pentru a atitudinea pe care a avut-o fosta doamnă director Monica Pop, care este şef de secţie acum, ori ţi se pare insignifiantă activitatea acestui spital, singurul spital de Oftalmologie deschis 24 din 24".

Scandalul spitalelor din Sectorul 1

Diana Şoşoacă spune că tot ce se întâmplă face parte dintr-un plan de discreditare a spitalelor de stat, pentru a fi privatizate. "Se ştiu şi firmele care vor acapara sistemul de stat", a spus senatoarea AUR.

Citeste si: VIDEO- Șoșoacă, spectacol deplasat fără mască,prin spitalele românești

"Din punctul meu de vedere, este un atentat la siguranţa naţională şi la sănătate publică. Cred că ar trebui să mergem inclusiv pe plângeri penale. Inclusiv instituţiile statului ar trebui să se mai autosesizeze. Mă uit la DNA, ce Dumnezeu face DNA. Chiar nu mai lucrează? Chiar nu se mai auto-sesizează? Avem atâtea probleme pe care DNA ar trebui să le ancheteze. Pentru ce nu se autosesizează?", s-a întrebat Diana Şoşoacă în cadrul unei emisiuni TV.

Managerii spitalelor de Oftalmologie şi Grigore Alexandrescu (cel mai mare spital de copii din România) au spus la Sinteza Zilei că vor avea mari dificultăţi în a plăti utilităţile şi de a face investiţii în spitale după ce primarul Clotilde Armand a tăiat finanţarea la patru mari spitale din Sectorul 1, printre care şi ale lor.

Întrebat cu ce gol rămâne după ce primăria Sectorului 1 a decis tăierea finanţării, Alexandru Ulici, managerul celui mai mare spital de copii din România, Spitalul Grigore Alexandrescu, a spus că rămâne o cheltuială neacoperită de 4 milioane de lei. Managerul Spitalului Grigore Alexandrescu speră ca banii aceştia să vină de la primăria municipiului Bucureşti.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si