Directorul Spitalului din Râmnicu Sărat rămâne în funcție. A revenit asupra demisiei

Directorul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, care luni şi-a dat demisia din funcţie, a revenit asupra deciziei.

I.C., marți 23 iunie 2020 , 12:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Adrian Danielescu a transmis un comunicat de presă în care a menţionat că l-a deranjat foarte mult faptul că nu a fost chemat atunci când în spital a venit ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru. "Ascultând argumentele celor care cu adevărat au muncit în acest spital şi care depun toate eforturile şi în prezent, mai ales în această perioadă grea, să-şi facă datoria, mi-am dat seama că nu este un moment bun ca instituţia să rămână fără conducere", a afirmat el.

Citeste si: Directorul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat a demisionat

Danielescu a anunţat, într-un comunicat de presă remis marţi, că a revenit asupra demisiei şi a decis să rămână director al spitalului din Râmnicu Sărat, care este unitate suport pentru tratarea bolnavilor de coronavirus.

”Vizita ministrului Sănătăţii şi ceea ce a urmat după m-au făcut să iau decizia de a-mi depune cererea de demisie. Nu este normal ca într-o perioadă grea ca aceasta pe care o străbatem, perioada în care alături de personalul medical, şi nu numai, am încercat să obţinem maximul de rezultate posibil, cu un minim de resurse, managerul spitalului să nu fie chemat ca să poată să expună problemele cu care se confruntă unitatea, şi implicit angajaţii şi pacienţii, la vizita ministrului de resort. Neimplicarea mea la discuţii am considerat-o ca fiind o lipsă de apreciere asupra activităţii proprii de manager.

Acest lucru m-a făcut să-mi depun demisia”, a susţinut Danilescu.

Danielescu a afirmat că personalul medical a avut aceeaşi poziţie, de a-l susţine, considerând că la vizita ministrului trebuia să participe şi managerul.

Citeste si: Salariu minim de 3.000 de lei și scutire de la plata impozitului. Cine sunt românii care vor beneficia de facilități

”La întâlnirea avută cu medicii şefi de secţie am realizat că întreg colectivul consideră că managerul trebuia să fie prezent la discuţii ca să-şi susţină unitatea managerială.

Ascultând argumentele celor care cu adevărat au muncit în acest spital şi care depun toate eforturile şi în prezent, mai ales în această perioadă grea, să-şi facă datoria, mi-am dat seama că nu este un moment bun ca instituţia să rămână fără conducere. Acum, consider că trebuie să trecem împreună peste aceste greutăţi, atât eu ca manager, cât şi cadrele medicale, pentru a acorda tot sprijinul pacienţilor. Drept pentru care m-am decis să revin asupra deciziei de demisie”, a arătat acesta.

Duminică, la Spitalul din Râmnicu Sărat a venit ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, care a discutat cu primarul oraşului, Sorin Cârjan, şi cu directorul medical, Felicia Vasile.

Spitalul este unitate support pentru tratarea bolnavilor de coronavirus şi are, marţi, 143 de pacienţi.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimosii au nominalizat! Pe CINE vor sa trimita acasa? Ea este a doua concurenta aleasa... Faimosii au nominalizat! Pe CINE vor sa trimita acasa? Ea este a doua concurenta aleasa spre eliminare!
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă... Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului
monitorulcj.ro
Tribunalul Cluj a decis! Celebra filmare cu Marica va fi ȘTEARSĂ de pe internet Tribunalul Cluj a decis! Celebra filmare cu Marica va fi ȘTEARSĂ de pe internet
infoactual.ro
Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!” Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!”
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si