Poliția locală din Genova a oprit astăzi pentru un control de rutină o mașină cu doi bărbați din Napoli, care au încercat să fugă.

Citeste si: Un bărbat a primit, din greșeală, 286 de salarii în loc de unul singur. Ce a urmat apoi

După efectuarea verificărilor, oamenii lehii i-a plasat în arest judiciar pe cei doi bărbați cu multiple condamnări care aveau în posesia lor, în rucsacuri, o pușcă cu țeavă de vânătoare, un pistol cu seria ștearsă și o sticlă cu lichid care ar putea fi cloroform.

Polițiștii sunt de părere că cei doi voiau sa comită un jaf la poștă

Totodată, au mai fost găsite în mașina în care se aflau cei doi italieni, două căști de motocicletă. Vehiculul era parcat în fața oficiului poștal din Sestri Ponente și înregistrat pe numele unui cetățean român care locuiește în Florența. Nu departe, Poliția Municipală a găsit două motociclete furate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire terifiantă pe o plajă din Egipt. O creatura marină, cu colți și fără ochi i-a înspăimântat pe turiști

Nu este exclus ca cei doi să fi vrut să comită un jaf la poștă chiar în ziua în care se plătesc pensiile și apoi să fugă cu motocicletele.

Comportamentul destul de nervos al celor doi a stârnit curiozitatea poliției municipale, care observase deja o mașină suspectă parcată în fața oficiului poștal.

Cei doi italieni sunt suspectați pentru multe tâlhării

În momentul în care polițiștii locali s-au apropiat, cei doi ocupanți au decis să fugă, dar au fost prinși după o scurtă urmărire. Cei arestați sunt două persoane de origine napoletană cu antecedente penale, iar poziția lor este investigată de procuratură.

Citeste si: O copilă, de cinci ani, a fost vândută unui cuplu de italieni chiar de către părinții ei: „Am făcut-o pentru a-i garanta un viitor mai bun”

Se fac cercetări asupra camerelor de supraveghere video pentru a verifica dacă cei doi au efectuat inspecții în zilele precedente. Totodată, se derulează cercetări și dacă mașina în care se aflau, înregistrată pe numele unui român, este furată sau nu, potrivit presei locale.

Citeste si: Poliția a arestat șase suspecți, printre care și un român, în cazul furtului din casa lui Verratti din Ibiza


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si