Doliu în lumea presei! Jurnalista Monica Găicean s-a stins din viață

Jurnalista Monica Găicean s-a stins din viață week-end-ul trecut. Anunțul a fost făcut marti, către colegii de muncă. Jurnaliștii de la Special Arad au transmis mesaje de condoleanțe.

Author: Maria Stiuca miercuri 15 martie 2023 , 12:28

Doliu în lumea presei! Jurnalista Monica Găicean s-a stins din viață

Doliu în lumea presei! Jurnalista Monica Găicean s-a stins din viață

[Sursa foto: Special Arad]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lumea presei de în doliu de la aflarea decesului jurnalistei Monica Găicean. Tânăra s-a stins din viață fulgerător week-end-ul trecut.

Jurnalista Monica Găicean a murit

Decesul jurnalistei a avut loc week-end-ul trecut, însă, colegii de breaslă au anunțat abia marți.

Special Arad a transmis mesaje de condoleanțe după decesul Monicăi:

„În urmă cu exact 20 de ani, mulți dintre noi eram colegii tăi, Monica, la ziarul  Agenda Zilei. Au fost începuturile tale în jurnalism, o meserie pe care ai îndrăgit-o atât de mult dar după câțiva ani de presă ai ales o altă cale.

Erai cea mai tânără dintre noi, dar și cea mai entuziastă. Însuflețeai încăperea atunci când intrai debordând de energie și nu exista un subiect la care tu să nu sari și să exclami: „Vreau să mă ocup eu de el!”

Citește și: A făcut atac de cord și a murit la înmormântarea fiului și a nepoțelului de 3 ani, ambii asasinați

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

Erai dedicată și doreai să-ți urmezi visul. Nu ne-am fi gândit niciodată că astăzi vom scrie despre tine la trecut. După câțiva ani de jurnalism ai ales să intri în lumea imobiliarelor și, ca și în presă, te-ai dedicat cu totul și în acest domeniu. Zâmbetul tău, energia ta, dar și corectitudinea pe care ai moștenit-o de acasă au fost mereu „arme” cu care i-ai convins tot timpul pe cei din jur.

Citește și: Descoperire macabră! Cadavrul unui bărbat a fost văzut în Crișul Repede. Poliția a deschis o anchetă

În ultimii ani ne-am întâlnit destul de des, prin tot felul de locuri, Aradul fiind atât de mic. Tu erai aceiași, iar anii care au trecut peste noi nu te-au schimbat deloc. Aceiași frumusețe exterioară și interioară, același zâmbet, și mereu câte o poveste amuzantă.

Astăzi, însă, chiar s-a așternut liniștea atunci când am aflat că nu mai ești, că în weekendul care a trecut, în loc să ieși în oraș, ai părăsit această lume. Te-ai retras în liniște și ai plecat atât de discret, atât de tânără…

 

Monica Găicean, vei rămâne pentru noi toți care te-am cunoscut o colegă minunată, un om dedicat și sufletist, un om care ai visat și ai trăit frumos.

Drum lin printre îngeri, Moni!”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si