Dominic Fritz s-a vaccinat împotriva COVID-19: „M-am vaccinat cu AstraZeneca..!”

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a făcut un anunț pe profilul său de Facebook, că s-a vaccinat împotriva virusului SARS Cov-2. Acesta a mai precizat că s-a vaccinat cu serul de la AstraZeneca.

Author: Alina Raducu vineri 02 aprilie 2021 , 13:40

Dominic Fritz s-a vaccinat împotriva COVID-19: „M-am vaccinat cu AstraZeneca..!”
Dominic Fritz s-a vaccinat împotriva COVID-19: „M-am vaccinat cu AstraZeneca..!”. Sursa Foto: Facebook Dominic Fritz
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dominic Fritz a vrut să sublinieze și motivul pentru care a ales să se vaccineze cu serul AstraZeneca „pentru că este un vaccin sigur şi eficace”, mai mult

a specificat că sunt multe locuri libere, astfel oamenii își pot face rezervare și pot fi vaccinați în cel mai scurt timp.

Primarul orașului Timișoara a anuțat că s-a vaccinat anti-COVID-19 cu serul AstraZeneca

”Vaccinat! Am pus şi eu un umăr pentru Timişoara. Pare netonifiat, dar muşchii mei sunt pe dinăuntru. M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur şi eficace. În judeţul Timiş şi în Timişoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceţi rezervarea azi, vă puteţi vaccina poimâine, nu există listă de aşteptare!”, a

scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Primarul a mai spus că este îngrijorat în privința numărului mic de programări pentru vaccinarea anti-COVID, astfel îi îndeamnă pe locuitorii din județul Timiș să se vaccineze: „doar prin vaccinare masivă şi rapidă vom trece peste această pandemie”.

Dominic Fritz s-a vaccinat împotriva COVID-19: „M-am vaccinat cu AstraZeneca..!”
Dominic Fritz s-a vaccinat împotriva COVID-19: „M-am vaccinat cu AstraZeneca..!”. Sursa Foto: Facebook Dominic Fritz

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Mergem la cununie” Theo Rose și Anghel Damian, în drum spre Starea Civilă- wowbiz.ro

”Nu ascund faptul că mă îngrijorează că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit şi câteva centre nu funcţionează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate. Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă şi rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timişoara şi judeţul Timiş, avem acum şansa să fim primii care atingem imunizarea de masă şi care ne va permite să trăim din nou o viaţă normală. Medicii şi asistentele în centrul în care m-am vaccinat azi, de pe intrarea Doinei, sunt extrem de empatici şi nu a fost decât o mică înţepătură. Pune şi tu umărul pentru Timişoara!”, a scris Fritz.

Citeste si: Medicul Valeriu Gheorghiță: ”Numărul cazurilor de tromboză din anul 2019 și cu cel din 2020 este neschimbat”

Fritz îi încurajează pe timișoreni să se vaccineze anti-COVID-19

”Dacă eşti deja vaccinat, vorbeşte azi cu un prieten sau o rudă şi încurajează-i să se înscrie acum https://programare.vaccinare-covid.gov.ro

Dacă eşti în vârstă şi nu te poţi înscrie, te pot ajuta cei de la Direcţia de Asistenţă Socială. Sună la 0356/406517 şi asistenţii noştri te vor înscrie pe platformă şi te vor şi programa”, a mai menționat Dominic Fritz.

Citeste si: Au fost descoperite alte 30 de cazuri de coagulare a sângelui din cauza vaccinului AstraZeneca


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si