Nick Clegg, președintele Meta pentru afaceri globale, este însărcinat să decidă dacă lui Donald Trump i se va permite să revină pe Facebook și Instagram în 2023.

Citeste si: George Simion are interzis la un eveniment în SUA. Cum a reacționat politicianul

Donald Trump s-ar putea reîntoarce pe Facebook și Instagram

„Când iei o decizie care afectează domeniul public, trebuie să acționezi cu mare precauție”,

a declarat Clegg pentru Semafor.

Nick Clegg, de la compania mamă Meta Platforms, a informat pentru Semafor că fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, ar putea avea voie să revină pe Facebook și Instagram, chiar dacă suspendarea conturilor sale va expira în 2023.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Cei de la Meta Platforms vor lua o decizie după ce se va discuta CEO-ul Mark Zuckerberg, consiliul de administrație al Facebook și experți externi și va fi cântărit riscul de prejudicii.

Citeste si: Donald Trump a dezvăluit ce i-a spus regina Elisabeta a II-a despre prim-miniștrii britanici: ”Majestatea Sa avea o minte ascuțită”

De ce i s-a interzis lui Donald Trump să mai posteze pe rețelele de socializare

Lui Trump i s-a interzis să posteze pe mai multe platforme online după revoltele din 2021 din ianuarie de la clădirea Capitoliului din Washington, D.C.

Este vorba despre Facebook, plus platformele Instagram și Twitter, controlate tot de Meta și YouTube, care este deținut de Google. În trecut s-a specificat că Donald Trump ar fi incitat la violență.

Youtube a declarat anul trecut că suspendarea sa se va termina după ce riscul de violență va scădea. Twitter l-a interzis definitiv pe fostul președinte al SUA. Totuși, Elon Musk, care s-a oferit să cumpere Twitter, a declarat că i-ar permite acestuia să revină pe platformă, dacă ar deține compania.

Citeste si: Donald Trump, șantaj la adresa lui Emmanuel Macron. Acesta ar avea informații despre viața intimă a președintelui francez


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si