Dovada că Galeş era un şofer cu probleme! A fost amendat de Poliţia din Bucureşti şi a pierdut procesul prin care a cerut anularea contravenţiei!

Cornel Galeş a fost amendat de Poliţie în urmă cu aproape şase ani.

Matei Vaihan, sâmbătă 11 ianuarie 2020 , 17:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cornel Galeş a fost amendat de Poliţie pentru o iregularitate în trafic, cel mai probabil depăşirea vitezei legale. Incidentul s-a întâmplat în vara lui 2014, în Bucureşti. Soţul Ilenei Ciuculete a contestat amenda în instanţă, astfel că a dat în judecată Brigada de Poliţie Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Dosarul, al cărui obiect a fost „anulare proces verbal de contravenţie”, a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1, pe 18 iulie 2014.

Procesul a avut mai multe termene amânate, iar pe 3 decembrie 2014, judecătorii au dat sentinţa, care i-a fost defavorabilă lui Cornel Galeş. “Respinge plângerea formulată de petentul Gales Cornel împotriva procesului verbal seria CP nr. 6993506 încheiat la data de 17.07.2014 de intimata Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti-Brigada Rutieră, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 03.12.2014”, s-a arătat în sentinţă. Galeş nu a făcut apel.

Cornel Galeş a fost amendat de Poliţie. Peste 5 ani a murit într-un accident rutier

La aproape 5 ani de la încheierea acelui proces, Cornel Galeş a decedat într-un accident rutier petrecut în Spania, poliţia din Valencia anunţând că şoferul maşinii a fost singura victimă, deşi în autovehicul se mai aflau doi oameni. „Cornel şi cu noi am fost la un restaurant cu specific românesc din Alaquas, lângă Torrrent. La plecare, Cornel şi cei doi care se mai aflau în maşină s-au dus pe un drum secundar  înspre şoseaua CV 36, au  făcut un sens giratoriu pentru a intra pe sensul de mers spre Valencia”, a mărturisit Adrian, un amic al lui Galeş, pentru WOWbiz.ro.

Acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, poate, de cei care veneau din spate, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. La kilometrul 6 a avut loc accidentul. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”, a mai spus prietenul lui Cornel Galeş.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si