Duminică aceasta, de la ora 14:30, la "Asta-i România" veți avea ocazia să "vizitați" singura casă cu susul în jos din țara noastră

O casă cu susul în jos, pentru cei mai mulți dintre noi, pare o descriere dintr-o poveste cu personaje mitice. Pentru un tânăr din județul Gorj este un vis devenit realitate.

Author: Andreea Bolocan vineri 12 martie 2021 , 13:14

casa cu susul in jos emisiunea asta-i romania
Singura casă din România cu susul în jos
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La doar 26 de ani, Alex Ducu, fără studii în domeniul arhitecturii sau al construcțiilor, dar cu multă determinare și cu ajutorul unor prieteni, a reușit ceea ce pentru mulți părea imposibil – să ridice o

casă cum alta nu-i. Casă răsturnată, construită în doar câteva luni după proiectul tânărului gorjean, a devenit cel mai vizitat obiectiv turistic din satul Ponoare, județul Gorj.

Asta-i România, ediția din 14 martie 2021

Cum este construită casa cu susul în jos

Construcția minune scoate din anonimat un sat uitat de lume și e mândria proprietarului, care deși se recomandă a fi un om cu picioarele pe pământ, în casa lui merge pe tavan. Totul e întors cu susul în jos, acoperișul e pe post de fundație, iar masa gata pregătită pentru cină atârnă deasupra capului. Căsuța răsturnată are baie, bucătărie și dormitor, toate utilate, și poate fi oricând locuită.

Citeste si: Ugur Yesil, CEO al Kanal D- despre publicul românesc pe vreme de pandemie COVID-19

Interiorul casei este cu adevărat spectaculos și cei care trec ...acoperișul...au nevoie de ceva timp că să se acomodeze, altfel riscă să amețească. Trebuie să ocolească corpurile de iluminat de pe tavanul devenit podea, în timp ce mobilă atârnă periculos deasupra capului, de la dulapuri până la  mese şi paturi – toate aranjate până în cel mai mic detaliu.

Emisiunea Asta-i România

Turiști din toată lumea vin să vadă casa cu susul în jos

Citeste si: Un actor de excepție vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Marius Manole: “M-am ferit toată viața să aflu lucruri despre mine…”

Turiștii vin din toate colțurile țării pentru a vedea minunea și pentru a face poze care devin virale în spațiul online.

Mihai Ghiță

Nu ratați cel mai inedit proiect de casă din România, duminică, începând cu ora 14:30, într-un reportaj marca "Asta-i România", prezentat de Mihai Ghiță.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si