Duminica Floriilor 2022: Urări, mesaje şi felicitări

În acest an, Floriile se sărbătoresc pe data de 17 prilie, cu o săptămână înainte de Paște. Potrivit Ministerului de Interne, peste 1,5 milioane de români poartă nume de floare. Iată o serie de mesaje, urări și felicitări pe care să le transmiți sărbătoriților acestei zile!

Author: Madalina Grigore vineri 15 aprilie 2022 , 15:45

Urări, mesaje și felicitări de Florii

Duminica Floriilor 2022: Urări, mesaje şi felicitări.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Duminica Floriilor 2022 marchează intrarea Domnului în Ierusalim, pe un asin, întâmpinat cu flori, cu ramuri de măslin şi de finic de mii de oameni şi aclamat ca un adevărat împărat prin cuvintele:   „Osana! Bine

este cuvântat Cel ce vine în numele Domnului!”.

Potrivit datelor Ministerului de Interne, peste 1,5 milioane de români poartă nume de floare. Aceștia  își serbează onomastica în Duminica Floriilor.

Cei mai mulţi români care îşi sărbătoresc onomastica de Florii, mai exact 334.734 de persoane, poartă numele de Florin sau Florina, alţi 147.328, Viorel, iar 54.759 Florian. Alţi 29.777 români poartă numele Florea, 25.181 răspund la numele Florentin sau Florentina şi alţi 13.925 – Florinel.

Urări, mesaje și felicitări de Florii

Duminica Floriilor 2022: Urări, mesaje şi felicitări.

Urări de Florii

„Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!”

„Sper că drumul tău în viaţă să îţi fie presărat de inocenţa ghioceilor, de frumuseţea trandafirilor şi de gingăşia crinilor. La mulţi ani!”

„Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!”

Citeste si:  Mesaje de Florii 2022: Ce nume se sărbătoresc în Duminica Floriilor? Felicitări şi urări cu La mulţi ani de Florii

„De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.”

„Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata DUMNEZEIASCA.”

„Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!”

„Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea.”

Citeste si: Cum a depășit Radu Ștefan Bănică frica de a cânta! Dezvăluiri în exclusivitate la „Duet cu Alexandra”: „N-am cântat până la 18 ani”- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

„Să ai o zi frumoasă, că o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubita şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!”.

Urări, mesaje și felicitări de Florii

Duminica Floriilor 2022: Urări, mesaje şi felicitări.

Mesaje de Florii

„Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!”

„De ziua numelui iti daruiesc toate florile din lume insotite de sanatate, fericire, multe bucurii si belsug! La Multi Ani!”

„O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru ţine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă”.

„Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!”

Citeste si:  Duminica Floriilor 2022: Este dezlegare la peşte! 3 reţete delicioase pentru această zi sfântă

„Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta… soarele a aflat si el, luna… da si ea! Fericire le-a adus, mie… implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!”

„Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui”.

„Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zâmbești.”

Urări, mesaje și felicitări de Florii

Duminica Floriilor 2022: Urări, mesaje şi felicitări.

Felicitări de Florii

„La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un “Floricel””.

„Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!”

Citeste si: „Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin- kfetele.ro

Citeste si: Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o- radioimpuls.ro

„O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!”

„La muţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!”

„Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!”

Citeste si:  Săptămâna Mare 2022: Tradiţii şi obiceiuri pentru perioada de dinaintea Paştelui

„De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.”

„Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!”

„Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!”.

Citeste si: Poze cu flori şi mesaje frumoase de Florii 2022

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si