Ea este cățelușa care merge singură cu autobuzul până la locul de joacă pentru câini

Eclipse este cățelușa neagră care călătorește singură cu autobuzul. Labradorul merge zilnic cu transportul în comum până la locul de joacă pentru câini. Patrupedul petrece câteva ore acolo, apoi se reîntoarce acasă, tot cu autobuzul și folosește biletul prins în zgardă.

Author: G.B. sâmbătă 01 februarie 2020 , 19:17

cățelușa care merge singură cu autobuzul
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Eclipse este animalul care merge zilnic cu autobuzul și ține biletul prins în zgardă. De obicei, mergea în parc cu stăpânul ei, Jeff.

Însă, într-o zi Jeff fuma când autobuzul, care mergea spre locul de joacă, a sosit în stație. Animalul și-a lăsat stăpânul în urmă, s-a urcat în autobuz singură și a coborât la locul de joacă.

Atunci, Jeff și-a dat seama că ea știe foarte bine drumul și a avut încredere să o lase singură, ştiind că întotdeauna se va reîntoarce două ore mai târziu.

Citeste si: Horoscopul zilnic pentru astăzi, Sâmbătă, 1 Februarie. Berbecii se vor certa cu persoana iubită, iar taurii pot intra într-o nouă relație

Ea este cățelușa care merge singură cu autobuzul până la locul de joacă pentru câini

Citeste si: Câinele străzii protejează copiii și îi ajută să treacă strada în siguranță

„Toţi şoferii de autobuz o cunosc şi îi face să zâmbească. Mulţi pasageri care folosesc frecvent acea rută se bucură să o vadă zilnic şi deseori se aşează lângă ea. Eclipse are până şi aprobarea poliţiei, atâta timp cât şoferii de autobuz sunt de acord cu această înţelegere”, a explicat Robbie Lauren pe Facebook, într-o postare care a devenit virală, fiind distribuită de aproape 300.000 de ori.

Ea este cățelușa care merge singură cu autobuzul până la locul de joacă pentru câini

Citeste si: Liderul palestinian suspendă relaţiile cu Israel şi SUA

Pe Eclipse o cunosc toți șoferii de autobuz care merg în direcția locului de joacă. Șoferii o iau dacă o văd că aşteaptă în staţie. Ei fac mereu o oprire la parc, chiar dacă Eclipse uită să apese pe buton pentru deschiderea uşilor.

Citeste si: VIDEO| Furia la volan. Avertismentul psihologilor pentru șoferi


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si