Eclipsa de soare din data de 4 decembrie 2021 este cea de-a 14-a eclipsă totală de soare din secolul al XXI-lea, dar al 16-lea pasaj al umbrei Lunii pe Pământ, în acest secol. Ultima eclipsă de Soare a avut loc pe 10 iunie 2021, iar următoarea va avea loc pe 30 aprilie 2022.

Potrivit astrologilor, cele mai afectate semne zodiacale sunt cele care lucrează în regim telemuncă.

Un aspect important este acela că, acest eveniment unele influențe ce se vor resimți mai mult la nivel de grupuri.

Eclipsa din 4 decembrie ar putea amplifica anumite situații deja existente în viețile anumitor zodii.

Eclipsa totală de soare din 4 decembrie 2021. Ce zodii sunt afectate?

Nativii berbecii trebuie să facă o alegere importantă în jurul datei de 4 decembrie. De data asta se vor simți mult mai inspirați în tot ce vor face. Au norocul de oameni de bună credință în preajma lor.

Taurii vor fi destul de tensionați în acestă zi, însă o soluție miraculoasă poate veni în după-amiaza zilei de 4 decembrie. Multe din grijile financiare vor fi date uitării.

Eclipsa de soare 4 decembrie 2021. Cum vor fi influențate zodiile de acest fenomen astronomic?

Eclipsa de soare 4 decembrie 2021. Cum vor fi influențate zodiile de acest fenomen astronomic?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop decembrie 2021: Totul le merge ca pe roate acestor nativi!

Cei născuți în zodia gemeni trec printr-o anumite stări interioare pe care nu și le pot explica.

Eclipsa de Soare le dă forța de a risca acolo unde nu au reușit sau nu au avut curajul să acționeze.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Racii se bucură de momente plăcute alături de prieteni dragi și familie. Au suficiente motive de bucurie, cele mai multe venind din familie.

Nativii zodiei leu pot deveni insuportabili pentru cei din jur, deoarece sunt plini de energie și vor profita de aceasta. Astrele recomandă să facă lucruri creative pentru a consuma această vitalitate.

Fecioarele pot în sfârșit să găsească răspunsurile care îi măcinau de atâta vreme, la o persoană nouă. Acestea au tot felul de revelații spirituale.

Balanțele nu sunt prea influențate de acest eveniment astronomic și vor fi extrem de relaxate. Căminul este totul pentru ei, iar această perioadă e excelentă pentru achiziții pentru locuință.

În această zi, scorpionii pot renunța la misterul care îi învăluie. Devin tot mai transparenți și mai deschiși dialogului cu cei din jur.

Săgetătorii pot fi împliniți din punct de vedere sentimental. Toate merg de minune în viețile acestor nativi.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Capricornii sunt cei care trebuie să fie foarte atenți la actiunile pe care le fac în acestăă perioadă.

Aceștia ar trebui să renunțe la orgoliu și să nu mai judece cărțile după coperți. Au de învățat o serie de lucruri despre relațiile interumane.

Citeste si: Fazele lunii decembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Nativii vărsător pot lua greu decizii privind chestiuni ce țin de cariera lor. Au mai multă nevoie ca oricând de sprijinul familiei.

Peștii trebuie să fie foarte atenți la cheltuielile pe care le fac. Trebuie să devină mai responsabili cu banii câștigați din propria lor muncă. Nu e o perioadă bună pentru lucruri nesemnificative.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si