Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022: Cum sunt zodiile influenţate?

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022 aduce schimbări majore pentru mai multe zodii. Iată cum sunt afectate zodiile de acest eveniment astronomic!

Author: Alina Raducu joi 28 aprilie 2022 , 14:40

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022: Cum sunt zodiile influenţate?

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022: Cum sunt zodiile influenţate?

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022. Pe data de 30 aprilie 2022 vom avea parte atât de o Eclipsă de soare, cât și de o Lună Nouă, mai exact cea de-a doua lună nouă din timpul unei singure luni – aprilie.

Acesta este un fenomen rar cunoscut și sub numele de Lună Neagră, dar și de o eclipsă parțială de soare. 

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022: Cum sunt afectate zodiile?

De data aceasta vom avea de-a face cu un eveniment cosmic special care va atrage schimbări puternice în viața noastră și ne va ajuta să ne manifestăm dorințele cu determinarea specifică zodiei Taur.

Eclipsa parțială de soare de pe 30 aprilie 2022 va fi vizibilă mai ales din regiunile sudice ale Americii de Sud, în anumite zone din Antarctica, Oceanul Pacific și Oceanul Atlantic. Este cea de-a 15-a eclipsă parțială a acestui secol și chiar dacă nu va fi vizibilă de pe teritoriul țării noastre, acest lucru nu înseamnă că nu îi vom resimți din plin efectele. Efectele unei eclipse de soare, fie ea și parțială, pot fi resimțite până la un interval de 6 luni de la data eclipsei.

Citeste si: Horoscop mai 2022: Zodiile care vor avea parte de surprize majore în viaţa amoroasă

Eclipsele de soare sunt cunoscute drept niște portaluri către schimbare, iar prin intermediul acestora inițiindu-se transformări rapide, uneori și răsturnări de situație neașteptate. Chiar dacă ne pot zdruncina puțin viețile și ne pot prinde nepregătiți fiind totuși niște perioade cosmice tumultoase, se spune că ele ne ajută să ne aliniem destinului nostru adevărat.

Specialiștii recomandă pentru cei care observă aceste fenomene astronomice să poarte ochelari de eclipsă adecvaţi pentru a vedea în siguranţă eclipsele solare, deoarece lumina poate fi dăunătoare pentru ochi.

Citeste si: Loredana, tânăra care și-a ucis prietena la Mangalia, ar fi suferit un avort „S-ar putea întrezări motivul crimei” Noi detalii din anchetă au ieșit la iveală- kanald.ro

Citeste si: Ce vitamine sunt bune pentru sanatatea creierului

Citeste si: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citeste si: Lună nouă în Taur pe 30 aprilie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022: Cum sunt zodiile influenţate?

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022: Cum sunt zodiile influenţate?

[Sursa foto: PixaBay]

Lună Nouă (și Neagră) și Eclipsă parțială de soare în Taur

Eclipsa parțială de soare de pe 30 aprilie va cădea la 10 grade în zodia Taurului, semn de pământ puternic ancorat în material, cu un simț al proprietății bine definit, ce guvernează totodată sexualitatea. Taurul este totodată o zodie fixă, iar chestiunile ce țin de resursele fizice și materiale, de posesiunile personale, de finanțele și valorile personale, de sentimentul de siguranță, confort (emoțional și material), stabilitate și “a merita” sunt supuse atenției la un nivel individual în această perioadă. De asemenea, o eclipsă de soare în Taur ne învață să ne lăsăm pe mâna destinului, să mergem acolo unde ne duce șuvoiul evenimentelor, fără a mai opune rezistență în fața schimbării.

Această eclipsă de soare parțială va deschide ciclul unui nou sezon al eclipselor care va dura până în octombrie 2023 și creează anumite aspecte norocoase cu Uranus și Marte, de aceea o putem considera o eclipsă deosebit de norocoasă. Totodată, acest nou portal al eclipselor va începe cu o eclipsă parțială de soare și lună nouă în Taur, fiind urmată ulterior de o eclipsă totală de lună în Scorpion pe 16 mai. 

Citeste si: Pluto se află în retrograd în zodia Capricorn începând cu 29 aprilie 2022. Află cum e influențată zodia ta de acest tranzit

Potrivit astrologilor, eclipsa de soare în sextil cu Marte ne ajută să avem mai multă inițiativă pentru a pune lucrurile la punct și să rezolvăm acele lucruri pe care le-am tot evitat sau amânat în trecut.

De asemenea, Eclipsa de Soare în sextil cu Marte ne oferă o doză de încredere, forță și curaj. Este un moment excelent pentru activități fizice precum exerciții, lucru manual sau activități competitive precum sporturi sau afaceri.  Dorința pasională și atracția sexuală se pot intensifica în această perioadă.

Citeste si: Noi detalii ies la iveală în cazul decesului Laurei Roșca! DJ Lalla nu era singură pe plajă în momentul tragediei! Imaginile surprinse de camera video dau peste cap ancheta- kfetele.ro

Citeste si: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Această eclipsă de soare în Taur mai poate fi considerată un alt mod de trezire a dorințelor noastre, de a ne recâștiga controlul asupra propriilor vieți. Eclipsa de soare în Taur vine cu o energie nouă pentru zodii, și stârnește în noi imboldul de a construi, și mai ales de a construi la propriile vieți, de a le face să evolueze și de a le scoate din starea de stagnare. Datorită prezenței active a lui Uranus în peisajul astral, elementul neprevăzut poate juca un rol important în această perioadă. Este foarte posibil să regăsești acel curaj demn de admirat care să te facă să inițiezi schimbări mari și importante în viața ta pentru care nu găseai motivație sau forță mobilizatoare până acum.

Citeste si: Principalele aspecte astrologice ale lunii mai 2022. Ne așteaptă schimbări importante și radicale care aduc în prim-plan iubirea de sine

În această perioadă, nu doar că ești atras de lucruri noi, de aventură și de tot ce este nou, dar ușa oportunităților se deschide pentru tine și ești conștient de asta astfel încât nu mai vrei să ratezi încă o șansă din partea universului. Schimbările acestea din viața ta pot avea loc rapid, dar în același timp și relativ lin căci nu putem spune despre o eclipsă că trece neobservată pe lângă noi. În cazul unora, aceste schimbări sunt unele cu efect pe termen lung, dincolo de acest ciclu lunar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si