Cristian Cioacă este liber  acum pentru 24 de ore. Polițistul a fost condamnat pentru uciderea soției lui, avocata Elodia Ghinescu. În prezent, acesta se află în permisie.

Citește si: Primul soț al Elodiei Ghinescu a murit. Ce a pățit polițistul

Cioacă se află în libertate și este a doua oară când se întâmplă acest lucru în ultimele 3 luni. Bărbatul condamnat pentru moartea avocatei Elodia Ghinescu beneficiază de o permisie de 24 de ore de libertate.

Polițistul Cristian Cioacă a ieșit din pușcărie

Conform antena3.ro, Cristian Cioacă are parte de a doua permisie în ultimele trei luni. Astfel, timp de 24 de ore, fostul polițist condamnat pentru uciderea soției lui se află în libertate, după ce a ispășit doar jumătate din pedeapsă.

Citește si: Adevărul despre Elodia Ghinescu. Cum a fost ucisă avocata de către Cristian Cioacă

„Polițistul care a ucis-o pe Elodia Ghinescu este acum în permisie până mâine. Asta se întâmplă a doua oară în ultimele 3 luni de când beneficiază fostul polițist de 24 de ore de libertate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Chiar dacă nu a existat niciodată un cadavru și nu și-a recunoscut niciodată faptele pe care le-a făcut, fostul polițist a fost condamnat la aproape 16 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte și profanare de cadavre, dar și de pentru violarea corespondenței electronice a soției sale, Elodia Ghinescu. Acesta a ispășit deja 8 ani de închisoare din pedeapsă de 15 ani și 8 luni",

a transmis un reporter Antena 3.

Dacă acum vorbim despre o permisie de 24 de ore, pe viitor există șanse ca bărbatul să iasă din spatele gratiilor mai devreme de cât s-a stabilit inițial.

Apropiații spun că viața lui Cioacă după gratii nu ar fi atât de rea, pentru că acesta ar beneficia de tratament preferențial. Avocata părinților Elodiei, Crina Radu, spune chiar că acesta este tratat ca un „VIP” în închisoare.

Citește si: Familia Elodiei Ghinescu vrea să extindă pensiunea deschisă în casa natală a avocatei dispărute FOTO

„Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeapsă destul de mică.

Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a declarat Crina Radu.

Avocata a declarat că individul ar putea beneficia de posibilitatea de a fi eliberat mai devreme, pe bună purtare.

Citește si: Fostul soț al Elodiei a fost găsit mort. Cauza morții urmează să fie stabilită


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si