Emi Pian primise o veste proastă de la judecători cu puțin timp înainte să fie ucis! EXCLUSIV

Interlopul Emi Pian a fost înmormântat duminică, cu mare fast, după ce fusese ucis marțea trecută, într-o confruntare cu un rival.

Petru Luca, luni 10 august 2020 , 13:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Interlopul Emi Pian a fost înmormântat duminică, cu mare fast, după ce fusese ucis marțea trecută, într-o confruntare cu un rival. Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, Florin Mototolea pe numele real, a fost ucis într-o înfruntare cu un membru al grupării Rinu, în timp ce se afla într-o locuință din Giulești unde avea loc o partidă de jocuri de noroc. Culmea e că nici acum nu este foarte clar polițiștilor cine este cel care l-a lovit cu un cuțit pe Emi Pian.

Citeste si: Clanul Duduianu, audieri la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei

Bărbatul care a ajuns la spital tăiat cu toporul de unul dintre rudele lui Pian le-a spus polițiștilor că nu mai știe cu cine s-a bătut. Cert este că preupusul criminal face parte din clanul Rinu, dar cercetările contnuă, autoritățile luând serios în calcul și varianta unei răzbunări pusă la cale de clanul Duduianu. 

Interesant este și faptul că pe 20 iulie anul curent, cu doar două săptămâni înainte să-și piardă viața, Emi Pian primise o veste proastă de la judecătorii Tribunalului București, care îi consideraseră ”nefondat” apelul făcut de interlop după încasarea unei amenzi de circulație. Contestarea în instanță a amenzii a fost introdusă încă din 2018 de către Pian, dar până pe 20 iulie 2020 speța a fost amânată din diverse motive, inclusiv pauza generată de pandemie. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si